Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kotek20202020

Ciąża?

Polecane posty

Gość kotek20202020

witam, niech mi ktos doradzi. dostalam w tym miesiacu okresu wczesniej trwal 5 dni i byl skapy, a od kilku lat mam okres obfity i trwajacy 7dni . Kocham sie ze swoim chlopakiem tym stosunkiem przerywanym wiele razy, czy jest to mozliwe miec delikatniejszy okres w ciazy?? Na dodatek zrobilam test, wyszedl pozytywnie.

Kup test innej marki, jak też wyjdzie pozytywnie idz do ginekologa. Nie wiem co cię bardziej pocieszy - jesteś w ciąży albo masz raka.

kiedy robilas ten test? Jak najszybciej idz do ginekologa. Czasem okolo terminu miesiaczki pojawia sie krwawienie,ktore mylone jest z okresem,ale takie krwawienie najlepiej skonsultowac z lekarzem

Gość kotek20202020
Angel222 - test robilam wczoraj, nigdy nie mialam takich krwawien, a gdyby to krwawienie bylo przed okresowe to juz dawno powinnam byc po normalnym okresie... Kotek 33 - niestety to nie moj maz, tylko byly chlopak ktory mnie zostawil nie dawno, a kiedy mu napisalam o tej ciazy, to nie przyjechal, nie zadzwonil, mimo ze mieszka 15km ode mnie... Tylko odpisuje zdawkowo na sms ... :(

W takim razie moze powtorz test lub idz na bete jak masz mozliwosc.I koniecznie idz do ginekologa