Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagx

Piosenki o wspólnym życiu

Polecane posty

Gość jagx

Hej :) Mam chłopaka z którym za rok planuję się wyprowadzić. Oboje jesteśmy romantyczni, snujemy wizje co gdzie będzie, jakie będą kolory ścian, że będziemy mieć zielone kubki, pościel z tetry, rolety w ciapki i duże wygodne łóżko. (Oczywiście wiemy, że życie jest całkiem inne od wyobrażeń, ale przecież marzenia nic nie kosztują :)) Mój miły ma teraz ciężki okres i traci wiarę w nasze marzenia (jest poważnie chory) i szukam wierszy/cytatów i przede wszystkim piosenek o wspólnym życiu, mieszkaniu, przeciwstawianiu się kłopotom. Znalazłam już np. Pod Budą - Zamieszkamy pod wspólnym dachem. Zauważcie proszę, że nie chodzi mi o piosenki o miłości jako takiej, np SNL - Dzieńdobry, kocham cię. Dzięki z góry :))

Gość a może by tak...
Ryszard Rynkowski "Kołysanka do H." Wolna Grupa Bukowina "Sielanka o domu" Dorota Osińska "Pogoda ducha" Miłego słuchania :)

Gość epson muszę mieć jakiś nick
Jutube "Kobiety jak te kwiaty" Zamachowski i Grupa Mozarta.

Gość jagx
Dzięki wszystkim! :)

Gość o tej debilizm
to nie sztuka wybudować nowy dom - a.majewska

Gość o tej debilizm
a na kłopoty "jeszcze w zielone gramy" umer ,ale uwaga powtarza się tam kilka razy fraza "jeszcze nie umieramy" piosenka budująca ,ale nie wiem jaką psyche ma Twój luby , aby nie odebrał jako sarkazm