Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blondynka na tropie tajemnic

szukam kolegi po 30stce

Polecane posty

Tak po prostu. Do pogadania. Nie szukam miłości bo jestem w związku, w przyjaźń już nie wierzę także przyjaciela też nie szukam. Chciałabym pogadać z jakimś facetem, najlepiej po 30 stce a nawet kolo 40 stki.

Gość 35 latek ;-))
O czym chcesz gadać?

Dobre pytanie. Chciałabym pośmiać się, pogadać o głupotach. Ostatnio mam mnóstwo spraw na głowie, problemów i powoli siadam. Nie chcę swoimi sprawami zadręczać ani znajomych ani obcych. Chcę choć na chwilę zapomnieć.

Gość 35 latek ;-))
No to chyba do tego jest ten osobnik, z którym jesteś związana :P Co to za związek, w którym nie ma komunikacji?

:) No widzisz, pisałam że niekoniecznie chce mi się rozmawiać o moich problemach. Ani nikogo nimi zadręczać :) Chcesz się pobawić w psychologa?

Gość 35 latek ;-))
Za dużo mam empatii i takie zabawy mogą się źle dla mnie skończyć :P

Generalnie wszyscy znajomi wiedzą w jakiej sytuacji się znajduję. Ostatnio staram się ich unikać, bo już mam dość tłumaczenia, wyjaśniania. Nie odbieram telefonów, bo nie chcę o tym rozmawiać. Brakuje mi takiej beztroski i kolegów z młodości. Gdy zabierali mnie gdzieś autem (tylko bez skojarzeń) i mogliśmy wygłupiać się do rana :) A to nad jezioro a to na huśtawki, albo tylko posiedzieć razem i się pośmiać :)

Gość bartolomeoo
a jakies zblizenia z kolega przewidujesz?;)

Praktycznie od 5 lat żyję w stresie (z krótkimi przerwami). Obecnie jest ze mną źle ale nadrabiam dobrą miną :) Jak chcesz pogadać to napisz coś o sobie.

Zbliżenia? :) No i gratulacje! Tego mi brakowało. W końcu się uśmiechnęłam :)

Gość komu by się chciało kobieto
wysłuchiwać twoich litanii,,, psycholog bierze za takie coś 100 za godzine i to na prowincji, w dużych miastach dwa razy tyle a ty szukasz kolgi którego będziesz zarażać swoimi sprawami, najwyżej możesz jakieś zboka przyciągnąc takimi anonsami

Gość bartolomeoo
ej blondi, to moze chociaqż pogramy w bierki? :classic_cool:

Gość 35 latek ;-))
Mam 35 lat, jestem kawalerem i nie mam żadnych problemów :) Nie chcę tego zmieniać więc nie szukam żony, guza, nikogo nie zaczepiam i unikam konfliktów z otoczeniem :P Jestem pozytywnie nastawiony do życia, niemal zawsze mam dobry humor i świetnie się czuję sam ze sobą :)

Zależy co masz na myśli. Jeżeli jakiś kolega mieszka blisko mnie, mogę potrzymać za rękę. Z natury jestem wierna. Tylko raz mi nie wyszło. Ale to było dawno i nie prawda ;)

Gość szukampozyczkiiii
3 lata tkwilam w zwiazku, w ktorym nie moglam byc sobą, nie moglam glosno powiedziec o tym co mnie dreczy, co we mnie siedzi, z czym sobie nie radze bo od razu slyszalam, ze zachowuje sie jak dziecko i powinnam miec jaja. rozmawialam tylko z przyjacielem, ktory dzis jest moim mężem ;)

komu by się chciało... czytaj proszę ze zrozumieniem! Nie chcę się żalić! Chcę pogadać o głupotach! 35latek ;) Zazdroszczę nastawienia :) Chciałabym kiedyś powiedzieć ze nie mam problemów. 4 miesiące temu z pewną dozą nieśmiałości powiedziałam komuś, że w końcu jestem szczęśliwa... no i mam za swoje ;p

Gość weetueypw
"Zbliżenia? No i gratulacje! Tego mi brakowało. W końcu się uśmiechnęłam" ------- jak ciebie takie teksty śmieszą, to faktycznie musisz być blondynką.

Gość Elektronikełe ausf. VIb
jak chcesz pogadać o wszystkim i o niczym to idź sobie na jakiś czat interia, wp czy inny

szukampożyczki świetnie Ci się ułożyło. Takie dwie polówki :) Ja miałam 3 takich gagatków na dobre i złe. W swoim związku jest mi dobrze (czasami :)) Ale nie zamierzam nic zmieniać.

Gość szukampozyczkiiii
autorko mysle, ze ten nieudany związek byl mi potrzebny po to, aby dojrzec, zrozumiec co jest w zyciu wazne. gdyby nie to sparzenie sie to prawdopodobnie nigdy nie docenilabym obecnego męża :) tez nie chcialam nic zmieniac, bylam gotowa dalej tkwic w tym chorym związku ale w koncu to on odszedl bez slowa. po kilku latach napisal mi na naszej klasie, ze przeszkadzalo mu, ze nie mam "jaj".

Gość skąd jesteś 35-latku
?;)

weetueypw nie masz człowieku swoich problemów?! tak, uśmiechnęłam się gdy przeczytałam taki tekst. Mam dość poważnych spraw na głowie. Brakuje mi takiego pieprzenia o niczym. Mój kolor włosów nie ma żadnego znaczenia. Nie uda ci się mnie obrazić.

szukampozyczki Cieszę się że jesteś szczęśliwa i że odnalazłaś to czego szukałaś. Ale naprawdę mój facet nie jest dla mnie problemem. Mam poważniejsze sprawy na głowie :) 35latku :) widzę zainteresowanie Twoją osobą :) Ależ fajnie by było gdybyś nie szukając, nie pragnąc znalazł :) hi hi

Gość ciekawe ze chesz tylko
pogadac a szukasz faceta, kolezanka nie moze byc?

napisałam że lepiej dogaduję się z facetami. Niestety nigdy tak się na nikim nie zawiodłam jak na moich dwóch "przyjaciółkach". Aktualnie nikogo już nie odważę się nazwać przyjacielem.

Gość 35 latek ;-))
Mieszkam w województwie lubelskim (Polska) ale internet i w skansenie europy mamy więc to bez znaczenia ;)

35latku :) ja też lubelskie. Pracuję sobie w Lublinie.

Gość 35 latek ;-))
Blondynka... czyli władowałaś się w poważny związek i boisz się uciec? :P

Gość Tadzik Rydz
Na spontaniczne bara- bara nie jesteś czasem chętna? :classic_cool:

Tak, związek jest poważny. Nie, nie chcę uciec. Mój świat nie zaczyna się i nie kończy na facecie. Moje najpoważniejsze problemy nie są z nim związane. Daj jakiś temat aby się pośmiać. Czy tak bardzo chcesz drążyć temat moich smutków? Nie chcę o tym pisać. Najchętniej wsiadłabym w auto i pojechała przed siebie. Ale nie mam tyle odwagi...