Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Konik12cm

A mnie już nikt nie lubi .

Polecane posty

Gość pan pen
12 cm to za mało,żadna nie poleci na takiego knota:o podaj jakiś monstrualny rozmiar i zaraz wszystkie niedodymane amatorki bolca w ciiipie się odezwą:)

Koniku nikt tak się nie zna na konikach jak (nie)normalnai jak ona mówi ,że Twój kut.. jeszcze urośnie to ma rację

jak ma za uszy łapać to niech weźmie dojrzałą wiekiem, żeby miał za co trzymać 😴 ty pomarańczowy Panie B - zoboczuchu jeden - ja Ci dam tabletkę gwałtu zostaw konika w spokoju! :classic_cool:

(nie)normalna dziękuję za troskę . Wiesz że tacy jak ten pan nie są w stanie wyprowadzić mnie z równowagi bo ja jestem nie spotykanie spokojny człowiek (konik)

koniku - wiem... przepraszam Cię za ten publiczny lincz na Tobie :O wiesz jak jest ze zdradzonymi kobietami (patrz Kasia)....a jak jeszcze kobieta jest chora psychicznie tak jak ja... 😭 choć z drugiej strony koniku - zobacz sławny jesteś :classic_cool:

(nie)normalna kiedy Ty ten nasyp zrobiłaś pracowita jesteś okrutnie Koniku jak tam chcesz może rosnąć,albo i nie ...:classic_cool:

idę sobie - nie lubię kłótni; jestem niesamowicie spokojną i ułożoną kobietą, choć chorą psychicznie 😴 peace and love Panowie 👄