Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwiatki)bratki

koszty pozostawione w kwiaciarniach

Polecane posty

Gość kwiatki)bratki

ile mniej więcej kosztuje strojenie sali, kościoła, ewentualnie samochodu plus bukiet ślubny? Ile wyszedł Wam koszt kwiaciarni? mniej więcej.

Gość kakakaakkakakkkaakkakanm
bukiet 100-150zł auto 90zł sala 1000zł kościół to zależy od wielu czynników:) mniej więcej tyle:) a wiadomo, że cena zależy od ilości i rodzaju kwiatów oraz od sezonu kiedy kupujemy

Gość kwiatki)bratki
miesiąc lipiec, kwiaty róże lub storczyki. kościół skromnie ustrojony, generalnie przed ołtarzem tylko.

Gość sierpniowamłódkaaa
wiązanki 150 i 130zł butonierki po 15zł za jedną samochód 150zł kościół 700zł Zależy co sobie wybierzesz, ile kwaitów itp.

Gość no to moje koszty:
Jestem przed ślubem, ale byłam w kwiaciarniach różnych i ceny mnie po prostu zszokowały. W każdej pytałam o to samo, taki same bukiety, te same kwiaty, ale ceny różne. Mimo, że odwiedziłam ok. 10 kwiaciarni i ostatecznie zdecydowałam się na jedną z najtańszych to ceny takk czy inaczej są moim zdaniem za wysokie, ale cóż poradzić. I ostatecznie i tak cen nie znam pani powiedziała, że może podać mi mniej więcej, bo ile wyjdzie to zobaczy jak będzie już robić bukiety. No to fajnie, ale mam nadzieję, że dużo drożej nie wyjdzie niż już podała. I tak: moja wiązanka 250 zł. Za tę samą w innej kwiaciarni usłyszałam cenę 320 zł! bukiet dlla świadkowej to będzie taka kwiatowa bransoletka nie wiem jak się fachowo nazywa i to będzie kosztowało 80 zł butonierki dla przyszłego męża i świadka będą gratisowe Dla rodziców postanowiliśmy kupić storczyki w doniczkach, ale nie będą one takie jak w marketach sprzedają po 20 zł. Tylko bardziej okazałe, takie naprawdę fajnie zrobione po 70 zł sztuka. Dekoracja na samochód 150 zł nie będzie jakiegoś dużego bukietu tylko takie drobniutkie usiane na masce. Na salę zamówiłam 8 bukietów na stoły. Będzie 8 okrągłych i na środku chcę postawić po bukiecie. I każdy bukiet 65 zł. Czyli razem 520 zł na nasz stół kompozycja kwiatowa za 200 zł O dekoracje kościoła nie pytałam, bo stroją nam siostry zakonne i dajemy im 300 zł.

Gość Mariolka 84
nie mogę uwierzyć jak można próbować reklamować swoje usługi w tak nieudolnmy sposób.