Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grze23412222212121

Wyznanie co czuję pytanie do pań

Polecane posty

Gość Grze23412222212121

Witam Chciałbym się zapytać czy na trzeciej randce warto powiedzieć do dziewczyny co się tak naprawdę do niej czuje czy raczej się z tym powstrzymać. Jestem mężczyzną i myślałem, że zawsze będę myślał debilnymi kategoriami, ale powiem tylko tak, jak zawsze tylko myślałem o fizyczności u tej dziewczyny pociąga mnie intelekt, kultura, wspólna rozmowa i dopiero na końcu fizyczność chodź jak dla mnie jest bardzo piękna. Nie wiem czy dobrze mówiąc jej, że czuję do niej coś innego niż każdy. P.S Dziewczynę poznałem na sympatii i mamy dwie randki za sobą. Wypada mi czy nie, bo sam już nie wiem. Proszę o radę i pozdrawiam

Gość uygujyguittt8797080-8-8
ty desperacie :D ucieknie predzej niz sie pojawila :D

Gość pytam.bo.nie.wiem.
mój mąż na drugiej randce powiedział mi że jestem kobietą jego życia :D po trzech tygodniach znajomości zaręczliśmy się :)

Gość atakajednaacomitam
Jedyne co, możesz jej powiedzieć, że lubisz z nią spędzać czas i lubisz wasze rozmowy. O tych uczuciach lepiej nie mów bo jak odpowiedź wyżej, ucieknie. Dziewczyny boją się takich wyznań w szególności tak szybko

Gość ninaka23
wypada jej to okazywać ale nadmierna otwartość na poczatku mogłaby ją do Ciebie zrazić. kobiety czasami wolą jak jest jakieś niedomówienie, tajemnica, nie ma sensu odkrywac wszystkich kart tak na starcie bo niebedzie się chciała starać Cię zdobywać.

Gość ejber
wstrzymaj się chłopie! dla własnego zdrowia. Poczekaj jeszcze trochę,za szybko. Zobaczy,że Ci zależy i zostaniesz ,,przyjacielem". Musisz wyczuć moment,ale to jeszcze nie teraz,za szybko.