Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kluseczka 1111

nie poddam się, 20 kg w miesiąc tylko dla zmotywowanych

Polecane posty

Gość gruba dziewczyna 29
witam was wszystkich :) ja piszę na innym topiku, o niełączeniu, ale pomimo tego niestety nie mogę schudnąć, ważę jakies 70 kilogramów czasem więcej czasem mniej. Mam już tego dość. Niestety kocham jeść, ale chyba najwyższa pora dokonać niemozliwego i ograniczyć to jedzenie do tych niezbędnych kalorii. Mam dosc swojego wyglądu, tłustego dupska i brzucha, jak u ciężarnej- brzuch jest najgorszy, najbardziej obleśny i uciążliwy do zrzucenia:O boję się tylko odczuwania tego wiecznego głodu, ale cóż, coś za coś...zobaczymy czy uda mi się wytrwać na takich zmniejszonych porcjach ! pozdrawiam

Gość gruba dziewczyna 29
ja marzę o jakichś 55-52 kilogramów :P wiem, mało osiągalne, ale bardzo bym chciała :(

Gość gruba dziewczyna 29
52-55 kilogramach

Cześć. Przyłączam się do topiku. Mam do zrzucenia 20 kg. Ważyłam na starcie 77 kg przy wzroście 167 cm. Zaczęłam na początku kwietnia a tak naprawdę udało mi się utrzymać na diecie dopiero kilka dni później. Cały czas powtarzam sobie, że tym razem będzie lepiej ;) Zostało mi 0,5 kg do osiągnięcia 1 celu w zrzucaniu. Za to w centymetrach jest bardzo duży postęp. Cały czas trzymam się jako takiej diety i jem tylko wtedy gdy jestem głodna a nie wtedy gdy mam ochotę :) Gossia_GA, fajny topik - mam nadzieję, ze się utrzyma :)Ja piszę w jeszcze jednym.

hej cieszę się że jest nas coraz więcej w grupie raźniej i jakoś lepiej idzie.waga pokazuje 75.500 czyli spada.jestem pozytywnie nastawiona tym razem. upatrzyłam sobie śliczną sukienkę i mam zamiar włożyć ją za miesiąc i choćby nie wiem co muszę się w nią zmieścić.na ćwiczenia nie mam czasu ostatnio bo jak z pracy wracam to marzę o szybkim pryśnicu i poduszce ale po długim weekendzie będzie już z górki. dietę trzymam kaloii do 1500 i nic więcej te tabletki o których pisałam naprawdę mi pomagają nie mam takiego apetytu i do słodniego tak nie ciągnie a to zawsze był mój największy problem. tak więc do przodu kochane..

Gość wielkiproblem2013
dzisiaj kawa i jabłko nie mam apetytu , no i może dobrze w końcu zmieszczę sie w 1000kcl.

hej hej u mnie też z apetytem słabo wszędzie w około będe zachwalać slimm green dzisiaj na wadze 75,200 waga spada :-)

Gość bvxxcm
co ten slim grey i mizna kupic w aptece? i drogi jest?

Gość bvxxcm
Juz poczytalam na necie i chyba kupie tez bo mam za duzy apetyt

Cześć Wam dziewczyny :) Spieszę się pochwalić! Dziś udało się zrealizować 1 cel, 73 kg. Tym razem waga spada bardzo wolno ale to dobrze. Za to ubytek w centymetrach mnie powala :) Jestem zachwycona ponieważ zaczynam dopinać się mniejszych koszulach :) spadek: - 4 cm - waga - 5 cm - obwód klatki - 5 cm - talia - 9 cm - brzuch - 4 cm - pupa - 2,5 cm - udo - 1 cm - ręka Pozdrawiam i życzę Wam wytrwałości

Gość Olcia Dubicka
20 w miesiąc to naprawdę bardzo dużo. Mi udało się schudnąć 9 kilogramów w miesiąc a aktualnie 18 po 2 miesiącach. Przeszłam na zdrową dietę, żywność nisko przetworzoną ale żeby osiągnąć taki efekt jaki mam muszę brać tabletki Forever Slim, można je kupić na allegro, bo bez nich na samej diecie to 2 lata bym musiała się odchudzać ;) Takie rozwiązanie poleciła mi kobieta której opiekuję się dziećmi ona też na nich schudła ale nie tyle co Ty planujesz w miesiąc ;/

hej hej nikogo tutaj już nie ma czemu każde forum tak szybko upada. może znajdzie się chociaż jeden taki uparciuch jak ja który dotrzyma mi towarzystwa... dzisiaj waga pokazała 74,900 bardzo mnie to ucieszyło tak więc pierwszy cel osiągnięty i działamy dalej...

Gość srututututu
No powodzenia, a potem wasz układ pokarmowy siądzie, zaczniecie się borykać z grzybicami i innymi paskudztwami. Wtedy już na zawsze będziecie na tak zajebistej diecie, że Wam się żyć odechce.