Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dobraa teściowaa

dlaczego synowe nie chcą mieszkać z teściowymi

Polecane posty

Gość dobraa teściowaa

dlaczego? syn mi oznajmił ze nie zamieszka u nas w domu ze swoją nazeczoną

Gość syn i synowa
A dlaczego maja mieszkac u was.

Dlatego, ze zalozyli rodzine i nie chca sluchac "dobrych rad tesciow". Kazdy dorosly czlowiek ma prawo zyc po swojemu. Tesciowie czesto pod pozorem serdecznej pomocy mlodym malzonkom, wchodza z butymi w ich zycie, i chca o wszystkim decydowac, we wszystko sie wtracaja i oceniaja. Tesciowie sa czesto przyczyna rozwodow mlodych.

Gość djerufd
Teściowie po ślubie młodych powinni być utylizowani a młodzi powinni dostawać ich chatę :classic_cool:

Gość jako teściowa nigdy nie
zgodziłabym się na mieszkanie z synową, nigdy! nie ścierpiałabym, żeby w mojej kuchni czy łazience panoszyła się w końcu obca dla mnie baba :P

Gość bo tesciowe
sa za "madre"

Gość to tylko
11:50 [zgłoś do usunięcia] jako teściowa nigdy nie zgodziłabym się na mieszkanie z synową, nigdy! nie ścierpiałabym, żeby w mojej kuchni czy łazience panoszyła się w końcu obca dla mnie baba x x też tak uważam a poza tym baby są emocjonalne, czepliwe, zazdrosne itp. i rzadko która umiałaby wytrzymać z drugą pod jednym dachem i dodatkowo jeszcze ta różnica pokoleń - to jest nie do przeskoczenia, przynajmniej nie dla wszystkich

Gość też dziwię się teściowym
że zgadzają się na mieszkanie z synowymi, ja w swoim domu muszę czuć sie swobodnie

I o to chodzi zeby wszyscy byli szczesliwi. Tesciowie niech mieszkaja w swoich mieszkaniach czy domach, bo ciezko na nie zapracowali i w starszym wieku potrzebuja spokoju. Mlodzi powinni isc na swoje, chocby wynajete mieszkania, zeby mogli poczuc sie jak dorosli samodzielni ludzie, i jesli zechca miec wlasne "M" - to niech na nie zarobia.