Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wawka 28

gdzie na Mazury ?

Polecane posty

Gość gość
ja byłam mega zadowolona z jachtów z www.evita-jacht.pl :) wypozyczylismy sobie jacht i plywalismy po jeziorach :) naprawde fajnie bylo i cos nowego - bo jednak nie czesto jest sie "poza lądem" :) haha, w tym roku tez jedziemy do Gizycka:)

Gość gość
moim zdaniem na mazurach na pewno nie będziesz się nudzić, możesz chodzić na kajaki (ja mam swój od http://www.kajakcentrum.pl/ ) na łódki, jest gdzie pospacerować

Gość gość
Okolice starych Jabłonek... masz tam hotel Anders fajny z atrakcjami. 10 km do Ostródy tam masz hotel z super basenem dla 4 latka wypas jest tam.plac zabaw w wodzie :-).... Oprócz tego w Ostródzie masz wyciąg Wake bordowy moj mąż złapał strasznego bakcyla ;-) kręgielnia tez jest, śliczne miasteczko... nie daleko skansen w Olsztynie i park wodny w hotelu pluski superancki!!!! jeździmy tam co roku i się mię nudzimy ale tam nie ma co siedzieć w jednym miejscu trzeba poggoglowac co można porobić

Gość gość
Ja to nie jestem wymagająca. Uwielbiam wodę i wystarczy mi tak naprawdę jedno jezioro i już jestem szczęśliwa. Wystarczy mi jezioro Mamry i już mnie nie ma przez cały dzień. Kajakarstwo daje mi wiele radości, energii, pozwala się wyciszyć, zapomnieć o świecie, o codzienności. Na wodzie jestem ja i kajak. Do spływów kajakowych mam swój sprzęt który kupiłam w sklepie http://www.kajakcentrum.pl/. Oni mają duży wybór kajaków, kanu, wioseł itp.

Gość gość
Możesz wybrać wycieczkę jachtem po jeiorach z jacht Twister 36. Naprawdę fajna, ekskluzywna wersja – jeden z największych jachtów w ogóle pływających po Mazurach. Zapewnia dużą przestrzeń w kokpicie i pod pokładem. Plusem są 2 hydroskrzydła, które zapewniają łatwe sterowanie łodzią. Długość kadłuba to aż 1100 cm, szerokość do 400 cm. Fajny, zadbany jacht znajdziesz w ofercie firmy ŁAJD-CHARTER YACHT (www.lajd.pl).

Gość gość
te wakacje spędzaliśmy w Nidzicy. Naprawde jest tam co robic poza plażowaniem, można sporo pozwiedzać i generlanie mówiąc to jest niezle miejsce na wakacje z dziećmi. nocowaliśmy w ośrodku wypoczynkowym gawra http://www.osrodekgawra.pl/oferta/wczasy-rodzinne. nie narzekam, bo ceny cakiem przystępne i było blisko nad jezioro.

Gość Klara32
Moja rodzina wyczarterowała jacht i sobie pływaliśmy. Firma z której wynajęliśmy to Maringo bardzo rzetelna i nie droga nawet. Bardzo fajnie czas spędziliśmy. www.maringo.pl

Gość Piotr Szklany
Poleceniu skorzystać z wynajmu jachtów na Mazurach http://www.sailor.pl/ Ja wynająłem jacht na 2 dni i to bardzo tanio. Jach był zadbany i komfortowo się nim pływało. Fajny sposób żeby spędzić weekend na Mazurach.

Gość onelaf
Jeśli jachty to tylko Korsarz. Korzystalem ostatnio z ich uslug i jestem bardzo zadowolony. Fachowość i profesjonalism na każdym kroku! Polecam odwiedzić ich stronę http://www.korsarz.mazury.info.pl/

Gość gość
jest wiele fajnych miejsc, ale najfajniejsze są w ogóle spływy kajakowe z Turystyka Wodniak

Gość gość
ja jadę na świetne wczasy odchudzające do Zalesia Mazury, w zeszłym roku byłam z rodzinką na zwykłym wyjeździe i było rewelacyjnie. okolica jest piękna, ośrodek fajnie przygotowany dla dzieci no i SPA na najwyższym poziomie mimo przystępnych cen:)

Gość mufastikas
Ja tak jak ktoś z poprzedników, też moge polecić Jezioro Ryńskie, bo jest tam po prostu fantastycznie, i też polecałbym popływać troche po jeziorze, a do tego celu można właśnie w Korsarzy tanio dobrą łódź wynająć. Na prawdę można zagwarantować sobie świetne chwile :)

Gość pinjj
Jest w Krutyni świetne miejsce dla amatorów kajaków ale nie tylko, bo rowery też tutaj można wypożyczyć. Super zlokalizowana miejscówka, blisko do najciekawszych szlaków mazur – tych pieszych, rowerowych i wodnych. Cała oferta jest na http://kajaki-mazury.pl. Będziemy u nich zamawiać na pewno spływ firmowych. Byłem prywatnie póki co i mogę organizację pochwalić. Rzetelnie, profesjonalnie, z sympatycznym podejściem i pełną pomocą na całym odcinku spływu.

Gość gość
a desilva w jorze wielkiej? ja polecam

Gość gość
Jest w Krutyni świetne miejsce dla amatorów kajaków ale nie tylko, bo rowery też tutaj można wypożyczyć. Super zlokalizowana miejscówka, blisko do najciekawszych szlaków mazur – tych pieszych, rowerowych i wodnych. Cała oferta jest na www.kajaki-mazury.pl Będziemy u nich zamawiać na pewno spływ firmowych. Byłem prywatnie póki co i mogę organizację pochwalić. Rzetelnie, profesjonalnie, z sympatycznym podejściem i pełną pomocą na całym odcinku spływu.

Gość gość
Ale reklamy się sypią. Jestem z mazur, dokładniej Iława. Leży nad najdłuższym jeziorem w Polsce, a jezioro zaczyna się w centrum miasta. Hoteli jest pełno, od roku funkcjonuje grand hotel toffi 5 gwiazdek. Na jeziorze największą wyspa śródlądowa w Europie, prom transportujący na nią samochody. Alejki spacerowo rowerowe wszędzie. Dużo jezior do okoła, lasy, imprezy okolicznościowe w amfiteatrze. Wypożyczalni sprzętu wodnego jest mnóstwo. Kawałek od miasta można pojezdzić konną, pójść na narty wodne, paralotnie. Domki, namioty. Byłam w Mikołajkach, Giżycku i nic nie równa się mojej kochanej Iławie. Tu jest luźno, nie ma tłoku turystów, jest pięknie. W Mikołajkach jest tłok, pełno tych pusty straganów niczym ze Stegny. Wszystko na kupie, tłok, ciasno niczym w Hongkongu. Polecam swoje piękne miasto, które co jak co pod względem turystycznym nie jest popularne, bo nasze władze wola zaczynać od atrakcji, zamiast reklamy.

Gość gość
Polecam wam udać się do Giżycka, które jest otoczone przez wielkie jeziora. Byłam tam w tym roku i wynajęłam nawet jacht od www.vipjacht.pl Był to najfajniejszy pomysł na jaki wpadłam podczas tych wakacji. Polecam wam ich też.

Gość gość
Dobrze działa Manta Yachting, można się z nimi dogadać co do czarteru, to co obiecują to faktycznie człowiek zastaje na miejscu, jachty są w wyższym standardzie, mają też w ogóle osobną ofertę jeśli chodzi o klasę lux i nie ukrywam że mnie kusi. Do tej pory dwa razy już u nich czarterowałem i zawsze wszystko było zorganizowane wzorcowo.