Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brooklea

Zaczynamy Starania o Dzidzie zaraz Po Tabletach zapraszam do Wypowiedzi

Polecane posty

Gość brooklea
fajnie maryjuanna ze tak do tego podeszlas :) u mnie bylo ciezko ale teraz tez juz mysle ze bedzie co ma byc i tak jak napisalas do grudnia wszystkie bedziemy ciezarowki zastanwiam sie tylko ze moze rzeczysicie to wplyw tabletek ty baralas ja tez i poronienie moze i one pomagaja zajsc w ciaze ale napewno nie w niej utrzymaniu hmmmm , oj sita mowilam bierz sprawy w swoje rece ! a jak znajdziesz prace to tez i czas aby do nas zagladac ja cos tam znalazlam na pol etatu i jest calkiem fajnie z czasem wyrabiam sie posprzatac zrobic obiad plus popracowac ;D bynajmniej cos sie dzieje i caly dzien w ruchu :)

Gość sita1
Nie wiem czy to może być poronienie przez tabletki, moja znajoma zaszła w ciążę w pierwszym cyklu i wszystko ok :) Też muszę coś Brooklea poszukać :)

Gość brooklea
no chyba sie tego nie dowiemy coz trzeba czekac na cud poprostu hehe przy naszych partnerach sita :) u mnie dalej te dni i moze dzis sie udalo :D

Gość sita1
To ciesze się bardzo, trzeba trzymać kciuki :):*

Gość brooklea
co tam jak tam u was dziewczyny , Nastala cisza ze ojejojej :)

Gość gość
Mamuśki, zapraszam na bloga www.mama365.pl ;) Buźka

Gość sita1
Nooo nastała cisza :) Ja też nie mam czasu teraz,bo moja psinka kochana potrzebuje opieki, wymiotuje ciągle... lekarz zalecił 24godzinna głodówke i później będę mu musiała gotować ryż na rosole. ehhhh :(

Gość brooklea
ojj biedne malenstwo :) to zajmuj sie psiaczkiem i zycze powrotu jemu do zdrowia :) mysle ze nasz temacik szybiutko pojdzie w zapomnienie , ale bardzo milo bylo was poznac i pogadacccc ......

Gość sita1
Dlaczego szybko pójdzie w zapomnienie? :) Ja już się trochę jakby uzależniłam od tego topiku :D hehe... No mam nadzieje,że szybciutko wróci do zdrowia :(

Gość brooklea
no ja wlasnie tez codziennie zagladam :D a tu przez pare dni byla cisza i mysle kurcze chyba po topiku :D

Gość sita1
W ogóle to myślałam, że odpisałam.. a dziś wchodzę , patrzę i jednak coś mi się pomyliło :D Co tam Brooklea u Ciebie? U mnie nic się nie zmieniło, choć... piesio już zdrowy :)

Gość brooklea
chyba nic , czekam teraz na okres , bola mnie piersi moze to jakis znak , czekam tez na urlop wreszcie :D a dluzy mi sie jak cholera . dobrze ze z pieskiem juz wszystko wporzadku :) a co tam u ciebie ?

Gość sita1
Brooklea ja ostro szukam pracy, bo coś czuję nici z dziecka, przynajmniej narazie.. zresztą jak powiedziałam o pracy to mój nawet nic nie wspomniał o dziecku. Nie wiem ? może to i lepiej ?;)

Gość brooklea
ehhh ci faceci ;/ z nimi trzeba prosto jak tylko sie da :D ja bym kola zelazo poki gorace

Gość sita1
Brooklea myślisz, że nie próbuje? Próbuje, tylko , że mam wrażenie,że prędzej by się nasz związek zakończył jak zaszłabym w ciążę... tylko mu coś napominam o ciązy to on albo milczy albo od razu zmienia temat , bo już wie na jaki temat chcę go katować znów -.- jemu po prostu pewnie jest dobrze na razie bez dziecka i tyle, bo nie płacze mu nic za uchem itp. Już nie wiem jak mam do niego dojść, czasem mam wrażenie, że jestem jakaś zdesperowana na punkcie dziecka -.- a ostatnio to ciągle dzieci się rodzą, albo ta jest w ciąży, albo ta już urodziła, a ta zaszła... masakra :P

Gość brooklea
to chyba tak zawsze jest ze jak sie chce to zaraz w okolo pelno dzieci , kolezanki w ciazy bo sie o tym mysli non stop jak sie przestaje to tak naprawde nie zwracamy juz na to uwagi , u mnie tak samo moj nic sie nie odzywa na ten temat uwaza pewnie ze raz sie wypowiedzial i powinno starczyc , tylko coraz czesciej napomina o zmianie auta na wieksze bo fotelik , ostatnio bylismy na spacerze i tak z tad niz owad o imionach dla dzieciakow zaczol mowic :D ze ja z tymi mojimi wymylsnymy to skrzywdze dziecko , a i o wozku ze pewnie bedzie taki jak mnie sie podoba ze podjelam decyzje a on musi przytaknac ze tez mu sie podoba :D chcialby ale sie boije doszlam do takiego wniosku , juz nawet chyba przestal myslec ze jak bedzie ciaza to tragedia bedzie oswaja sie powoli z ta mysla :)

Gość sita1
No widzisz Brooklea Twój cokolwiek gada, a u mnie na odwrót ... temat ciąży to temat tabu, nic nawet nie skomentuje...Ja jak zaczynam coś gadać to udaje, że nie słyszy... nie wiem , chyba zacznę czytać inne fora na internecie może znajdę odpowiedź na moje pytania :D

Gość brooklea
sita u mnie bylo tak samo jeszcze do niedawna temat zakazany a teraz sam cos tam zaczol wspominac moze ty nic na ten temat sie nie odzywaj i sam wpadnie zeby zaczac , kurcze czasami wydaje mi sie ze faceci sa '' Pusci '' i szybciej zmieniaja zdanie niz my Czy Oni nie widza jak my bardzo tego chcemy podobno facet ma uszczesliwiac kobiete a nas uszczesliwi dziecko a tu co NIC heheh tym bardziej ze jestesmy po stracie ty po jednej ale zaawansowanej ja po dwoch hmmm

Gość brooklea
apropo ciekawe co tam u maryjuanny dawno nic nie pisala ...

Gość marryjuana
Nic nie pisałam, ale zaglądam często :). U mnie bez zmian, chociaż boję się, że coś mi się popieprzyło w tym organizmie. Jestem w połowie blistra tabletek antykoncepcyjnych (miałam wziąć jedno opakowanie, żeby nie czekać nie wiadomo ile czasu na okres po poronieniu) i dostałam dość obfitego plamienia, utrzymuje się już trzeci dzień. Poza tym jestem strasznie rozlazła, źle mi się wstaje, źle funkcjonuje, nie mogę się do niczego zebrać. No, trudno, dokończę to opakowanie, niezależnie od skutków ubocznych, a dalej zobaczymy, porobię badania, poobserwuję się. Nie zrezygnuję ze starań o dziecko, ale obawiam się, że z przyczyn ode mnie niezależnych, będę musiała się wstrzymać dłużej, niż 3 miesiące, bo moja gospodarka hormonalna przechodzi teraz trzecią wojnę światową. Ech, zobaczymy. To prawdziwa próba dla mojej cierpliwości...

Gość sita1
No właśnie mężczyzna ma uszczęśliwiać kobietę, a nie będę nawet tego komentować. Brooklea myślisz, że nie czekałam ?Nie mówiłam nic o ciąży, o dzieciach. Ba ! Nawet udawałam, że jestem już obojętna i że już nie chcę. Nic nie działa, nawet się nie przejął. Wczoraj mu napomknęłam, że w sierpniu mieliśmy zacząć starania , bo obiecał mi.. to tylko powiedział " a bo Ty jesteś strasznie zmienna, raz dziecko, zaraz chcesz iść do pracy, później znów dziecko ".Czyli wszystko się okaże, a na własną rękę nie chcę odstawiać tabletek... zobaczymy jak to wyjdzie , właściwie mój zegar biologiczny wciąż bije... ale mam na szczęście jeszcze trochę czasu w zapasie :D marryjuana- właściwie to ja też chyba mam jakiś problem z tabletkami, strasznie boli mnie od dwóch dni podbrzusze jakbym miała za chwilę dostać okres, wręcz mam jakieś dziwne skurcze i napięty brzuch... a do okresu mam jeszcze 2 tygodnie, nie ma to jak skutki uboczne.

Gość brooklea
moze jednak nic sie nie popiepszylo tylko zywczajnie organizm musi sie odbudowac na nowo nawet jak bedziesz musiala zaczekac te 3 miesiace to jakos dasz rade lepiej zaczekac niz zeby pozniej znow poszlo cos nie tak , sita nnono to podobno my jestesmy zmienne :D niewiem naprawde kto gorszy baby czy chlopy :D

Gość sita1
oczywiście, że chłopy :D No a jak !Co tam słychać? chyba mam jakieś skutki uboczne tabletek Brooklea... ostatnio miałam jakieś dziwne ciągnięcia w podbrzuszu,aż mi cały brzuch stwardniał,musiałam wtedy usiąść tak bolało;/ a na drugi dzień znowu piersi po bokach tak mnie bolały, że nie mogłam się dotknąć ;/ chyba będę musiała się przejść do mojej ginekolog.... może to od tabletek?

Gość brooklea
mozliwe , te tabletki to to jedno wielkie g*wno tak jakos ostatnio mysle , u nas znow sie nie udalo , znow dzis przyszedl okres , cos czuje ze teraz to bedzie ciazko jak cholera zajsc w ciaze .

Ja bralam tabl atywie przez rok czasu na pms odstawilsm dobrowolnie 5 mies temu pozniej zabezp sie gumkami a teraz od 3 mies staramy sie o dziecko na razie bez skutku a po tabl pms powrocil niestety i cykle na poczatku byly ponad 35 dni a teraz juz normalnie co 27 28 :-) po antyk horm trzeba uzbroic sie w ciepliwosc a i dodam ze jak bylam miesiac temu na usg dopochwowym to lekarz powiedzial ze pekly mi 2 pecherzyki wiec gdybym zaciazyla to byly by blizniaki:-)

Gość sita1
Oj cierpliwości kochana:* My jednak odstawiamy starania o dziecko... " na jakiś nieokreślony czas ". Ale będę Cię tu wspierać :P

Gość sita1
Halo, halo. Jest tu jeszcze ktoś? Broklea zaglądasz jeszcze na to forum? Co tam u Ciebie? :)

Gość Lenooona
czesc dziewczyny! zagladacie tu jeszcze? moze jakas mala reaktywacja naszego topiku? ;) pozdrawiam

Gość kobitka324
Witajcie. Staram się o dziecko od 4 cykli. Po poronieniu brałam przez 3 miesiące tab. Mercilon.

Gość sita1
Witaj Lenooona i kobitka324 :) Ja jeszcze zaglądam :D ale Brooklea chyba zapomniała już o tym topiku ... :P Ja odstawiłam tabletki antykoncepcyjne to jest mój pierwszy cykl bez tabletek, od przedwczoraj mam typowo śluz płodny... przeźroczysty, rozciągliwy... choć dziś już mam bardzo wodnisty, nie rozciągliwy.. nie wiem, czy to dalej dni płodne czy już po ? Jak myślicie...