Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brooklea

Zaczynamy Starania o Dzidzie zaraz Po Tabletach zapraszam do Wypowiedzi

Polecane posty

Gość gość
i jak po wizycie ? dzidzius wiekszy ? u nas narazie wszystko ok chociaz z malymi przeszkodami troche plamilam ( ale nigdy krwia tylk czyms brazowym ) troche bolal brzuch a nawet bardzo , ale dziecko coraz wieksze bardzo aktywne nawet pani doktor powiedziala ze jak na ten wiek ciazy to za aktywne sie smiala :) ale nadal nie wiemy co bedzie a juz bym chciala zaczac kompletowac wyprawke a tak kicha bo u nas jest malo w uniersalnych kolorach albo niebieskie albo rozowe ;/ lekarz ostatnim razem niby powiedzial ze dziewczynka ale pewny nie byl i mowil zeby w styczniu wrocic i wtedy bedzie pewnosc ... wiec czekamy

Gość Lenooona
własnie przed swietami miałam prenatalne badania i juz wiem,ze wszystko ok. On wtedy do badania sie kiepsko ulozyl i teraz wiem,że termin bede miala na 20 czerwca na sto procent i ze raczej bedzie to chlopiec. ;) a zadam Ci nietaktowne pytanie;p Duzo przytylas i czy wgl od poczatku ciazy?

Gość brooklea
ta wyzej to ja zapomnialam zalogowac

Gość brooklea
super ze wszystko ok , fajnie ze juz wiecie ze chlopiec .. a wiesz ze nie przytylam jeszcze nic , nawet kilka kilo w dol to przez te wymioty ktore mam nadzieje ustaly , teraz pewnie zaczne tyc i to pewnie duzo , a jak z tym u ciebie ? na plusie czy minusie ?

Gość Lenooona
mi juz wymioty ustaly, ale wciaz jestem na minusie. i nawet po swietach nie nadrobilam tych straconych kg .

Gość brooklea
Prosze Pana/Pani '' od tego projektu telewizyjnego '' mogl bys/as przestac zasmiecac cale forum tym tekstem czy na naszym topiku znalazles cos co mowi i naszej bezplodnosci ? jak narazie kazda z nas jest w ciazy i jest z tego powodu szczesliwa .....

Gość Lenooona
hej dziewczyny. jesteście tu jeszcze? sita jak Twoje starania? broklea czy znasz juz płeć? jak Twoje samopoczucie?

Gość brooklea
hej hej ja jestem , co jakis czas zagladam , U nas bedzie dziewczynka , a jak u ciebie wiesz ? samopoczucie juz calkiem ok mdlosci ustapily jakos z koncem grudnia , teraz troche przytylam mysle ze nawet za duzo jak ta dalej pojdzie to troche tych kg bedzie , codzienne robie sobie dlugie spacery ale za to bola strasznie nogi w pachninach no ale cos za cos , corcia rusza sie jak szalona ostatnio mam wrazenie e ona wogole nie odpoczywa i nie spi , a teraz ty odpowiadaj jak u Ciebie ????? Sita juz chyba przepadla na dobre

Gość Lenooona
witaj! u mnie dobrze. teraz czuje sie swietnie. na prawde jak na razie ciaza mi sluzy. czasami mam tylko napady zmiennego nastroju , ale wszyscy juz się przyzwyczaili :) ja już wiem na 100% ,że to będzie chłopiec. jestem bardzo szczęśliwa i nie mogę się doczekać już z jednej strony a z drugiej w ciąży mogłabym chodzić całe życie. przepadła nam dziewczyna, może przerwała starania i wrzuciła na luz. szykujesz już wyprawkę?

Gość brooklea
oo ja juz zaczelam od dawna mam juz dwie polki ubranek , wozek :) czekamy tylko z reszta tak gdzies do maja i wtedy przygotujemy pokoj dla malej ale mebelki tez juz wybrane wystraczy podjechac i kupic . a jak z wypraka u ciebie ? u mnie chyba troche gorzej az tak bardzo mi sie sluzy co jakis czas cos boli a to nogi a to krzyz ogolnie jest ok ale jak przychodzi wieczor jestem strasznie zmeczona jak bym minmum z 12 godzin ciezko pracowala , plus w nocy meczy mnie wstanie do lazienki i to dosc czesto :(

Gość brooklea
ojj juz chyba nikogo niema :(

Gość Lenooona
jestem. nie miałam czasu odpisać , bo wiele się działo. powoli do końca. U mnie leci już 30 tydzień :) z jednej strony nie moge sie doczekac a z drugiej to ja jednak lubie byc w ciazy. z wyprawki mam juz chyba wszystko. Ubranek mam tyle, ze nie wiem czy mały zdąży wszystko założyć :) Imię już wybrane?

Gość brooklea
hej hej , imie juz dawno wybrane , tez juz mamy prawie wszystko brakuje tylko kilka rzeczy do torby do szpitala ale wole nie panikowac w sumie jeszcze troche czasu zostalo :) a u imie jest ?