Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość liczka39

czy to moze byc ciaza?

Polecane posty

Gość liczka39

witam, mam pewien problem... ostatnia misiaczke mialam 27 marca i trwala 5 dni ostatnie dwa to byly juz plamienia, 29 kochalam sie z narzeczonym bez zabezpieczenia i do konca. dwa dni po zakończeniu miesiaczki zaczelo pobolewac mnie podbrzusze... i leciutko boli do dzisiaj i czasem daje znac o sobie prawy jajnik. cykle mam mniej wiecej 30 dniowe. podczas owulacji czulam dosc mocny bol jajnika(zawsze tak mam), a od tamtej pory zaczela bolec mnie glowa, czesciej chodze siku, wczoraj zauwazylam bialy wodnisty bez zapachu sluz i ten leciutki bol podbrzusza... co o tym sadzicie? miala ktoras z was juz takie cos? pozdrawiam:)

Gość liczka39
dziewczyny jestescie tam?:) co o tym sadzicie?:) dodam ze okres mam miec dopiero za dziewic dni:)

Gość agula8
rozumiem że starcie się o dziecko-skoro bez zabezpieczenia?wszystko jest możliwe ale poczekaj do spodziewanego dnia miesiączki-jak nie przyjdzie to zrób test.Wcześniej nie ma co gdybać. U mnie pierwszym objawem też było ogólne zmęczenie, może czasem ból głowy, wodniste, mleczne pławy pojawiły się trochę później-zaczęłam wtedy zakładać lactovaginal. Tak czy inaczej bierz folik jesli jeszcze nie bierzesz.

Gość miska93a
dzidzia była by mila niespodzianka dla nas:) jeszcze nie biore ale zaczne brac. zastanawia mnie tylko tan bol podbrzusza, nie jest on duzy ale leciutki i ciagly hmm...

Gość miska93a
kobitki miałyście moze podobnie?:)