Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciezarowk31

pytanie do mam ktore mialy wywolywany pierwszy porod

Polecane posty

Gość ciezarowk31

hej mam pytanie do mam mieszkajacych w uk.dzis bylam u mojej uk jestem w 28 tyg i 5dni ciazy. umowila mnie na przyszly tydzien na spotkanie zapomnialam nazwe tego spotkania ogolnie rzecz biorac tlumaczyla mi mierzac brzuch centymetrem ze po wywolywanym pierwszym porodzie przy nastepnym porodzie 10 dzieci umiera nie dozywajac 8 tygodnia zycia. jestem przerazona o co jej chodzi?? spotkalyscie sie juz z czyms takim??? co to za spotkanie mnie czeka miala juz ktoras z was

Gość ciezarowka31
dzis bylam u mojej poloznej:)

Gość tak to jest jak sie nie zna
angielskiego ani be ani me i nie rozumie sie albo przekreca slowa poloznej ... :o

Gość ciezarowka31
znam angielski nawet bardzo dobrze ale jak o tym uslyszalam to sie wystraszylam i wszystko mi z glowy wylecialo.. a Tobie jak sie cos nie podoba to wypad stad a nie zasmiecasz kafeterie

Nie unos sie tak bo jeszcze z wrazenia urodzisz, ciezarowko :D :D Poza tym glupku na kafe szukasz porady w sprawie tego o co chodzilo twojej poloznej? :o nie mozesz do niej albo do przychodni zadzwonic? Mysl troche kobieto. Zebym ja miala z kazda pierdola zakladac temat to byloby tu juz ich ze 2 tysiace :o :o :o :o

Gość ciezarowka31
spierdalaj bezrobotny osle wez sie do pracy a nie na kafe siedzisz oblesna poleczko zeganm:D:D:D:D

No tak najlepiej rodzic bachory i siedziec na kafe zakladajac przy glupiutkie tematy :D Dowiedzialas sie juz ile benefitow ci wyplaca z MOICH pieniędzy? Poza tym ze swoim glupim tematem wynocha na dzial macierzynski. Tlusta swinio :D fuj. Nick masz odpowiedni :D

Gość blockhead
ty napewno dobrze ja zrozumialas? bo nie bardzo rozumiem co ma jeden porod, nawet wywolywany, ma do drugiego porodu.

też wątpię, że dobrze ją zrozumiałaś, nawet gdyby tak było to wątpię, żeby Cię tak straszyli - kompletnie bez sensu naprawdę, od takich sensacji to jest lekarz-konsultant, ale tego chyba jeszcze niw widziałaś? miałam wywoływany poród 5 lat temu i niczego podobnego nie słyszałam

Gość AlaMaKotaaaaNAAAAA
co za idiotka, trzeba być naprawdę przygłupem żeby sobie coś takiego uje&bac w głowie. Myślisz ty trochę czy trzęsiesz mak w bani? Zapomniałaś nazwę spotkania??? Może to była "konsultacja" Albo to prowokacja albo taki przygłup naprawdę będzie matka :-///

Gość Piotras_093
"spie**alaj bezrobotny osle wez sie do pracy a nie na kafe siedzisz oblesna poleczko zeganm" pewnie takiego słownictwa nauczysz swoje przyszłe dziecko. Gratulacje :O

Gość hihiehhh
Miałam wywoływany poród ale o takich nowinach to nie słyszałam jak żyję. Co ma piernik do wiatraka? Może chodziło jej że jakby teraz ci wywołali to dziecko miało by takie szanse na przeżycie i w to mogłabym uwierzyć. Po prostu twój Angielski nie jest tak wspaniały jak myślisz.