Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość betahacege

ciąża 18 lat

Polecane posty

Gość betahacege

Witam, mam pytanie, wie, że nie udzielicie mi 100 % odpowiedzi a nie mam teraz mozliwosci zrobienia testu. Otóż spóźnia mi się okres 2 dni. Uprawialiśmy seks w dni płodne bez zabezpieczenia z mojej głupoty myślałam, że tabletki zaczną działać od razu dobę po ich zażyciu...teraz mam bóle brzucha jak na okres i bolą mnie piersi - co sugerowałoby, że jednak okres nadejdzie, jednak mam uczucie jakbym miała grypę żołądkową, nie mam biegunki ale mam zaparcia i zgagę. Jeśli ktoś jest zorientowany proszę powiedzieć czy jeśli mam bóle takie jak na okres to czy może się zdarzyć, że jestem w ciąży?

nie rozumiem... zaczęłaś brać tabletki w dni płodne? I w ten sam dzień się bzykałaś? No to rzeczywiście głupota, bo tabletki sie powinno brać od pierwszego dnia cyklu! A krwawienia z odstawienia nie dostałaś? Kiedy odstawiłaś tabletki i po ilu dniach?

Gość betahacege
gin mówił, że mogę nawet teraz zacząć brać w połowie cyklu jeśli wystąpiłaby konieczność i mówi, że kobiety które mają nieregularne bardzo miesiączki i które czekają b długo na okres mogą w dowolnym momencie wziąć. Wiem, że głupio zrobiłam, jechałam do mojego faceta do anglii i chciałam mieć więcej luzu, że tak powiem...

Gość betahacege
a testu nie mogę zrobić do poniedziałku. W poniedziałek wracam z tej anglii...

Gość 14019
to w tej Anglii nie można kupić testów ciążowych? ...

Gość betahacege
można ale musiałabym autobus brac bo moj facet troche na takiej wiosce mieszka a ja nie wiem ktory i jemu tez nie chce mowic

Gość betahacege
up

Gość betahacege
up

Gość karolinicia
dziwne ze w wieku 18lat rodzice w czasie roku szkolnego puscili cie do chlopaka do Anglii. tak, jestes w ciazy