Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość umiłowanie mądrości

Studentki to najbardziej puste, płytkie i powierzchowne z kobiet!

Polecane posty

Gość umiłowanie mądrości

To jest jakaś masakra. Już chyba nawet gimnazjalistki oglądające Zmierzch są mniej płytkie. Nigdy się z czymś takim nie spotkałem dotychczas. W gimnazjum i liceum tak dużo fajnych dziewczyn. Nawet miałem 2 udane związki. Znam trochę kobiet w wieku ok 30 i też są spoko, ale studentki to jakiś koszmar. Ciągle widzę, jak podjeżdża jakaś fura pod uczelnię przed zajęciami, którą prowadzi łysy koks i wysiada z niej kolejna studentka. Myślą tylko o dwóch rzeczach. Pierwsza to pieprzyć się z przystojnymi facetami. Druga to szukać przy okazji facetów niekoniecznie przystojnych, ale takich, przy których będzie potem mogła jak już się wystarczająco nadupczy wieść bogate, dziane i leniwe życie. Takie dziwki, że masakra. Zero zasad, moralności, szacunku do siebie. Tylko lenistwo, hedonizm, konsumpcjonizm itd. Kilka razy miałem szansę związać się z jakąś studentką, ale stwierdziłem, że to bez sensu, bo potrwa to może miesiąc, a potem i tak poleci za kimś kto ma więcej wzrostu, lepszy wygląd czy więcej kasy, a mnie zostawi pod jakimś bzdurnym pretekstem. Nie ma gorszego gatunku zwierzęcia niż studentka. Biją na głowę wszystkich studentów, więźniów, psychopatów, degeneratów, dziwki spod latarni, utrzymanki czy nawet psy kopulujące na ulicach. Masakra.

Gość Gguojgtvcf
Studenci nie lepsi, a ogole na uczelniach studiuje holota ktora chce sie wybic, widac to po zblazowanych wykladowcach kttorzy szukaja narybku do pieprzenia

Gość monika289
Oj nie przesadzaj, nie wszystkie takie są. Po prostu trafiasz na takie, zmień otoczenie.

Gość umiłowanie mądrości
Weź mi nie wmawiaj. Dobrze wiem, jak jest. Znam dużo studentek z kilku miast i często obserwuję ich zachowanie. To nie jest żadna stronniczość i nienawiść. Po prostu stwierdziłem fakt. Sam jestem w szoku po tym co widzę. Nigdy bym tego nie napisał, gdybym nie zobaczył tylu przykładów. I nie chodzi tu o otoczenie, a nawet o zwykłe obserwowanie osób, których nie znam.

Gość Gguojgtvcf
Z czym mi sie kojarzy uczelnia: wyscig szczurow, lizanie sie po jajcach, rywalizacja, chamstwo wykladowcow ktorzy robia sobie prywatny folwark i lecza kompleksy

Gość Gguojgtvcf
Dziani i piekni maja wyzsze stopnie