Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SDFGHJKJHGFDSDFGHJK

BARDZO POTRZEBUJĘ POMOCY!

Polecane posty

Gość SDFGHJKJHGFDSDFGHJK

Cześć, potrzebuję waszej pomocy ! otóż mój komputer stacjonarny jest w naprawie, pożyczyłam sobie laptopa mojego Ojca służbowego, weszłam sobie na kilka przypałowych stron ( oczywiście przez google, strony nawet nie wpisywałam w przeglądarkę ) usunęłam historię.. niby wszystko dobrze, ale kiedy wpisuję w przeglądarkę 3 pierwsze litery tej przypałowej stronki ( bez www ) wyświetla mi się, że tam byłam i wogóle.. JAK CAŁKOWICIE USUNĄĆ HISTORIĘ Z PRZEGLĄDARKI WINDOWS INTERNET EXPLORER? bardzo proszę o pomoc! liczę na normalne odpowiedzi ..

Gość nie chcaca zycia
usun historie, ciasteczka, aktywne zalogowania, pamiec podreczną itd... jak to nie pomoze .. wpisujac tych kilka pierwszych literek tej strony w przegladarce najedz na nia kursorem jak sie podswietli wcisnij delete

Włącz internet. W oknie u góry po lewej stronie kliknij w okienko (firefox lub inna przeglądarka) i tam znajdź opcje (prawdopodobnie będzie to gdzieś tam gdzie wchodziłaś na historię) i wybierz prywatność. Na dole znajdziesz takie zdanie "podpowiedzi opieraj na... " i Tam zaznacz, żeby nie podpowiadał . Potem jeszcze raz wyzeruj historię i po problemie :)

Gość SDFGHJKJHGFDSDFGHJK
Wwszystko fajnie, tyle że ja mam wszystko po angielsku i wszystko jest namieszane.. i tak pięknie dziękuję za normalne odpowiedzi:)

Gość SDFGHJKJHGFDSDFGHJK
proszę o więcej odpowiedzi ...

Gość Elektronikełe ausf. VIb
jak ci sie wyswetli podpowiedz to zaznacz ja i wcisnij delete z klawiatury i usuniesz wpis, po usunieciu sprawdz kilkakrotnie czy nie zostaly sie inne podowiedzi

Dałaś/ dałeś radę wyczyścić historię to dasz radę jeszcze dwa kroki więcej zrobić. Przetłumacz sobie w googlach słowa których nie rozumiesz. Ale znalazłas/eś te opcje, potem prywatność? Tak? to już masz z górki. Tłumacz po kolei aż znajdziesz. Daj znać czy dało radę ;)

Gość SDFGHJKJHGFDSDFGHJK
Dorka, jak miło, że na Ciebie trafiłam, fajnie, że jest ktoś jeszcze miły, apropo, nie znalazłam tej całej " prywatności ehh ...

Gość SDFGHJKJHGFDSDFGHJK
Weszłam w historię i jakoś znalazłam te strony, ale za każdym razem kiedy je usuwam WRACAJĄ .. jejku ale mam przekichane

Gość SDFGHJKJHGFDSDFGHJK
Dorka! weszłam w historię i " szukaj historii " wpisałam stronkę i wyskoczyło.. próbowałam usnac ale nic z tego ..