Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość telefony...

dlaczego kobiety nie zawsze odbieraja telefon???

Polecane posty

Gość telefony...

jak w temacie, kobietki proszę o Wasze komentarze. Dzięki;) może nie chcecie z tym facetem po prostu rozmawiać....

nie wiem jak inne kobiety, ale ja nie odbieram telefonu kiedy nie mogę, nie słyszę, że dzwoni, słyszę, ale jestem zajęta (i z zasady zapominam oddzwonić :P)

Gość kjhkjhkjhkjhkjhk
zwykle bo nie mam go przy sobie dopiero jak szukalam pracy nauczylam sie go miec przy sobie, z wlaczonym dzwiekiem. ale jak znalazlam to szybko sie oduczylam ;p ps. w torebce to nie jest przy sobie. nie czuc wibracji. my kobiety jestesmy wiec tutaj poszkodowane :P

Gość tesknie jako kobieta :D_
dziewczyny dlaczego sie tłumaczycie?Przecież , niech sami sie domyślaja

Gość Heniu
Bo nie jesteś ich koleżanką? Sprawdzałem to. Jak koleżanka dzwoni z jakąś hot plotą to z d...y wylezie a odbierze - a facet? Niech sobie dzwoni, co ciekawego do powiedzenia może mieć facet? Z połowa moich związków rozpadła się właśnie dlatego, że byłem notorycznie olewany. A najgorzej, jak baba jest z koleżankami - wtedy jej największą ambicją jest, by przeczołgać swojego faceta, upokorzyć, podważyć jego autorytet albo pojechać po nim by zyskać w oczach koleżanek. Albo nawet przystawiać się do innego, bo przecież facet który nie jest zazdrosny to nie facet, czyż nie? A potem jeszcze pretensje, że się nie oświadczam czy tam określam. I czyja to wina, że w moim mieście jest rekordowa liczba młodych singielek? Zwalajcie dalej winę na facetów. Albo słynne "co on w niej widzi" - no właśnie, co? Może właśnie to, że jak dzwonię JA to odbiera, co?

Gość taakajednaonaxx
ej nie wrzucaj wszystkich dziewczyn do jednego wora. odpowiadajac na pytanie to jest kilka powodow jak np u mnie: nie mam go przy sobie, nie slysze badz nie czuje gdy mam wibracje bo nieraz tak sie zdarza:P alb najwyrazniej nie chce tego faceta sluchac :P

Gość heniu kocham cie
Ozen się ze mna:-)

Gość kot_,_ Sylwester
z tego samego powodu co mezczyxni - nie zawsze slysza dźwięk dzwonka? albo nie zawsze chca z toba rozmawiać?

Gość a co to za pytanie
kobiety, mężczyźni.. generalnie każdy niezależnie od płci może nie odebrać bo: nie słyszy, rozmawia akurat przez drugi, nie zdążył wygrzebać telefonu z torebki (to akurat kobieta) prowadzi auto i akurat skręca w lewo (to też kobieta) ... raczej pytanie powinno brzmieć dlaczego nie oddzwaniają? i tu już sprawa jest wynikiem sytuacji między dzwoniącym i nieoddzwaniającą...

Gość Xggggg
Nie odbieraja tel.bo niechca by maz,chlopak slyszlal ich "tak,jeszcze,mocniej,rznij mnie" itd :)

Ja nieodbieram,ponieważ zwykle mam na wyciszonym:]Czasem też nieodbieram od faceta,bo...mam wątpliwości czy chcę w ogole rozmawiać z tym kimś...:(Ale to z różnych względów;) a jeśli nieodbiorę to oddzwaniam W 99%:]

Gość a ja nie odbieram...
bo czego uszy nie słyszą tego sercu nie żal...

ja nie lubię rozmawiać przez telefon, czasami patrze z premedytacja jak dzwoni i czekam az sie nagra na poczte albo napisze esemesa:) zdaża sie że nie mam zasiegu i nie chce mi sie ganiać i drzeć sie do telefonu HALO, HALO!

bo nie mogę go znaleźć w torebce, bo nie słyszę gdyż jest wyciszony, albo nie zwracam na niego uwagi tylko gdzieś sobie leży :D Albo jak nie chcę rozmawiac :]

Gość gość
:) spróbuj ponownie