Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karooooolinka

kotka 33 jaki masz patent na wynoszenie jedzenia z wesel ?

Polecane posty

To jest moja rodzina i mam prawo wyraźić swoje zdanie! Wy nie macie prawa atakować mnie. Dziecko nie mieszaj do tego p. Kaczyńskiego. Co Tusk dał ci coś? co nie widzisz jak Polska wygląda? Jeszcze chcesz żartować? Ona jest moją rodziną i mam prawo powiedzieć lub napisać co sądze o takim związku. Nikt z was mnie nie zna, ale krytykować bardzo lubicie.

Gość problem jest i to duzy
Tak sie sklada, Kotka, ze to jest publiczne forum i kazdy, powtarzam, kazdy ma prawo wyrazic swoje zdanie na kazdy temat...takze na twoj..

Gość problem jest i to duzy
Masz jakis monopol na krytykowanie innych??? Ty tak, ale Ciebie juz nie ?? smieszna jestes, wiesz...

Gość chyba jestem hipochondryczką
oj to się nazywa hipokryzja w czystym wydaniu ty możesz my nie możemy ona twoja rodzina więc możesz, ty nie nasza rodzina więc nie możemy kobieto, obudź się i przeanalzuj na chłodno to co piszesz i wygłaszasz! na jakiej podstawie twierdzisz że rodzinę można obgadywac a obcych to już nie? czy jest to gdzies w biblii napisane?? wskaż gdzie?? Kościół głosi?? gdzie, kiedy, w jakim dokumencie? uważasz że szacunek nalezy się jedynie obcym a rodzinę można obmawiać?? pierdolisz trzy po trzy o tym że to twoje zycie i że nam nic do niego, przestać może jednak pierdolić ze mamy się nie odzywać w jakim celu założyłaś topik o szwagrze na kafe?? bywasz tu, wiesz jakim forum jest kafe. w jakim celu założyłaś, nie mów ze nie czekałaś na odzew, na dyskusję, masz je na własne zyczenie i jeszcze się obrażasz że ktoś wytyka ci twoje "niekatolickie" zachowania jesli chcesz pisać o swoich głębokich przemyśleniach to załóż bloga bez możliwości dodawania komentarzy pomyliłaś strony www!

Gość lubieJapka
Patrzcie przyszła!!ona tu siedzi o każdej porze!!!:O

Gość dajakj
kotka33 1. już bardzo dawno nikt nie zwrócił się do mnie per "dziecko", to miłe, bardzo ci dziękuję 2. ty jednak strasznie głupia jesteś, że też dobra ziemia takie dziwy jak ty nosi?!

Gość KokoSzalen
My tylko komentujemy to co Ty piszesz, to jest konstruktywna krytyka , z której powinnaś coś wynieść. Jeśli idziesz na wesele w 4 osoby do osoby najbliższej, przecież to brat Twojego męża to wypadałoby dać co najmniej 400 złotych w przypadku gdy nie macie za dużo kasy. WIedzieliście o weselu dużo wcześniej więc był czas , żeby nazbierać. Co do sukienki, pomijając czy jest ładna czy nie , to na wesele nie powinno zakładać się ciemnych kolorów ( w każdym poradniku to pisze), to jest po prostu faux pas. Co do wynoszenia rzeczy z Mc Donalda to wybacz, ale nie wiem jak trzeba być chytrym , żeby coś takiego robić. To jest zwykła kradzież !

Gość KokoSzalen
Co do Kaczyńskiego to w czym on jest lepszy od Tuska ? Taka prawda, że żaden z nich nie zrobił nic co by odmieniło Polskę ! Przydałoby się w rządzie nowe ugrupowanie, z całkiem nowymi posłami, którzy by może odmienili ten kraj . W innym przypadku to czy Kaczyński czy Tusk to jedno i to samo.

Gość pppychaczka
kotka,to juz nie twoja rodzina tylko nasza,bo my wszystko o was wiemy

Gość dddrrraaatttooo
Kotka jeśli ty istniejesz na prawdę staniesz się w wkrotce pośmiewiskiem nr 1 na wszystkich forach a twoje wypowiedzi będą cytowane na demotywatorach i wiocha.pl A ten dom 300 m to ci dał kaczyński czy tusk?

Kurwa nie mogę! aż popłakałam się Kotka w jakimś temacie napisała że moralność i wartości to podstawy do tego aby dziewczyna uchodziła za dobrze wychowaną. Skolei w innym temacie napisała że przedział wiekowy dla dziewczyny to 21 - 26 lat aby dobrze wyjść za mąż hahahaha

Gość ..Matka żona...
Co twoje dzieciaki z reklamowkami zrobily przesiew podczas kiedy goscie tanczyli? jak szarancza

Gość Ktoś pytał o kotkę
Kotka, wydaj może książkę albo blog załóż ze złotymi myślami 1. Mam męża na stanowisku! 2. Płacę, to mi się należy! 3. Itd....................

Madziu nie bądź taka mądra! Ja w konkubinacie nie żyje!!! Jeśli ktoś zamieści moje zdjęcie na jakieś stronie to będzie miał kłopoty. Nie życzę sobie tego!!! Madziu zajmij się swoim życiem i swoimi sprawami.

Gość dddrrraaatttooo
kotka walną to na wiocha.pl i gówno im zrobisz bo zacytują tylko twoje własne wpisy, komentarz zbyteczny

Gość kngfcdcgh
dajcie linka do tego tematu z weselem

Zobaczymy jeśli Madzia albo któraś z was zamieści moje zdjęcie na portalu gdzie można być zwykłym śmieciem to wtedy będziemy rozmawiać inaczej. Nikt nie będzie moją prywatnością rządził!!!! Bez mojej zgody.

Gość Człowiek.
Wszedłem na to forum z ciekawości i się załamałem. Zainteresowania i zajęcia polskich kobiet, ograniczaja się do: plotek, podcierania dup dzieciom, robienia obiadów i oglądania seriali - nota bene, jedyne rozrywki prostych ludzi Jak można zakładać temat, który oparty jest na wnikliwym śledzeniu i analizowaniu czyiś wypowiedzi? To jest nie tylko śmieszne ale i żenujące. BTW. Nie znalazłem na tym forum, ani jednego interesującego wątku, o studiach, nauce, książkach, spektaklach teatralnych, pasji sportowych, itp. Nie można z nikim tutaj senswonie podyskutować i nie uwazac tego za stracony czas. .

Gość pppychaczka
człowiek ,a wez ty idź w diabły i nie przeszkadzaj jak sąsiadowi konia wale

Gość człowiekuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
to jest forum ślubne, więc co najwyżej możesz znaleźć info o muzyce weselnej :-) o pasjach i zainteresowaniach są inne fora.

Gość Dał jbn o k
Dajcie linka do tego co pisała o weselu brata. Proszę.

Gość Dał jbn o k
Leże i kwicze... Hahaha poprawiła mi dzień. Jest zajebista.