Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pudzianka

dodatki do sukni ecri

Polecane posty

Gość pudzianka

kobiety ratunku nie wiem kąpletnie jakie dodatki mam wybrac do sukni a ślub za tydzien

Gość kjkjkdjsjdskdsdsjdsds
Odważna jesteś, ślub za tydzień a Ty nie masz dodatków :-) Może jakieś perełki? Albo perły z kryształkami swarovskiego? Widziałam takie na allegro, chodziaż sporo osób twierdzi, że to oklepane i tandetne. Może wklej zdjęcie sukni, będzie łatwiej doradzić. Nie wiemy czy suknia jest skromna, czy strojna. Ważne żeby nie pszesadzić.

Gość pudzianka
nie stety niepotrafie wklejać fotek zaczynam dopiero sie uczyc wszystkiego suknia ma zdobiony caly gorset a suknia ma duzego kremowego kwiata z boku

Gość efxdvcdcvsevc
co dziewczynę stresujecie wszystko można kupić, jedziesz do miasta i kupujesz nie każdy dostaje schizy na tle ślubu już rok wcześniej w salonach jubilerskich znajdziesz śliczne komplety z perełkami e cru czy pozłacane, a co wybierzesz zależy tylko od Ciebie buty wcale nie muszą być ecru mogą być czerwone

Gość pudzianka
powiem wam ze sie zastanawiam nad czerwonymi i mega wysokimi tym bardziej ze moj przyszly maz ma metr 90 a ja tylko metr 60 :-( lipa co morze ktos wytlimaczyc jak foto wstawic

Gość pudzianka
powiem wam ze sie zastanawiam nad czerwonymi i mega wysokimi tym bardziej ze moj przyszly maz ma metr 90 a ja tylko metr 60 :-( lipa co morze ktos wytlimaczyc jak foto wstawic

Gość pudzianka
cos nie mogewiadomośi odczytywac masakra

Gość kjkjkjkjkkjkkjjkkkdss
Ale Twoja suknia jest długa? Przecież długość sukni dopasowuje się do wysokości obcasów... Dlatego dziwię się, że nie masz jeszcze butów, bo suknia może być po ich założeniu za długa albo za krótka.

Gość efxdvcdcvsevc
dokładnie jak się zamawia suknię to pytają o wysokość butów

Gość pudzianka
ja mam ja ciut za dluga i wg ten slub tak na wariata wszystko szybko a suknia az z piotrkow trybunalski szla i wczoraj przyszla bo kurier mial gdzies i niby mojej wiochy znalesc nie mogl i paczke odeslal wlascicielce

Gość bhjgjhhh
Kobieto ty sobie slownik kup i naucz sie pisac po polsku, bo tego belkotu czytac sie nie da. Brzmisz jakbys byla uposledzona i nie wiesz jak zdjecie wstawic? Gdzie tu sie wychowalas? Masakra ze tacy ludzie jeszcze istnieja. Teraz babcie 60 lat wiedza jak komputer obslugiwac.

Gość karolinana65
Świetyny pomysł z kolorowymi dodatkami, ja sama sie zastanawiam nad szafirowymi. Jak myślicie nie za ostro?

akurat z polskiego to 5 mialam i jestem po średniej szkole a mam problem ze wzrokiem jak komus cos nie pasi to niech nie czyta!!!!!!i prosze myslec co do kogo sie pisze bo takimi tekstami mozna urazic widac wlasnie kto gdzie sie wychował

Gość majkel123
Karolinana65, uważam, że absolutnie nie, oczywiście nie możesz przesadzić z ilością, bo będzie wyglądało kiczowato, ale ja planuje buty w takim kolorze i bukiet kwiatów, myślę, że na tym zakończę, bo wychodzę z założenia co za dużo to nie zdrowo. O jakich dodatkach myślałaś?

Gość karolinana65
Majkel123, troszkę mnie pocieszyłaś, strasznie lubię ten kolor i do ślubu myślalam o kwiatach i może jakaś biżuteria w tym kolorze. Kwiaty bedą białe róże. Nie za dużo?

Gość majkel123
Karolinna65, to się zdecyduj kwiaty w szafirze czy białe? :D jak białe to do ecru, nie polecałabym, jakieś herbaciane może z szafirem przeplatane to owszem :) Ja tez uwielbiam ten kolor :) Nawet znalazłam niezłe buty i mega wygodne lecz muszę je delikatnie przerobić hihi Pozdrawiam

Gość eeeeeeee????????
Dziecko, kup ty sobie słownik ortograficzny bo aż oczy bolą, co wpis to byk. Do szkoły nie chodziłaś? :/