Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tasia216

Adele,Sophia,Ariana,Tamara-ktore lepsze

Polecane posty

Gość tasia216

Ktore imie wam sie bardziej podoba,zaznaczam ,ze nie mieszkam w Polsce.Nie jestem tez Polka tylko maz.

Gość niech juz Ci będzie
Sophia

Gość Wiem co myslę, wiem co robię
Sophia

Gość tasia216
No tez mi sie najwiecej podoba.Minus jest taki ,ze jest to dosc oklepane imie tu gdzie mieszkamy.Mojej mamie sie najbardziej podoba Arianka :)

Gość pamxkjedc
Sophia

Gość Wiem co myslę, wiem co robię
Ariana mi sie nie podoba bo to postac tragiczna-chyba z jakies ballady czy lektury-utkwiła mi w pamięci że coś złego sie z nia stało i po tym w zyciu bym tak dziecka nie nazwala bo by mi sie zle kojarzyło Tamara to samo-ogladalyście the ring?:D zawsze mi sie kojarzy to imie z dziewczynką ktora została zywcem spuszczona do sudni zmarła z glodu i potem jej wspomnienie zabijało po kolei tego kto obejrzał kasete z filmem. adele-piosenkarka-troche lipa Sophia-bardzo miłe w wymowie:) ja nie patrze czy imie jest popularne-aby mi sie podobało.

Gość tasia216
tak ballada byla tylko to bylo inne ime ,chyba ci chodzi o Nic Ariadny.Mozna miec tez wersje Arinna(kto jak woli).Z Tamara filmu nie ogladalam, ale jest kupe filmow i teraz maja nam sie kojarzyc zle?Jesli juz naprawde cos mi sie zle kojarzy to tylko imie Dorian choc piekne , no ale to juz slynna powiesc 'Portret Doriana Greja'.A co do piosenkarki Adele to co z tego??? Jest tez Victoria Bekham,Angelina Jolie,Nikole Kidman i te imiona sa nadawane.Ja mam imie jak slynna amerykanska piosenkarka a jest to normalne imie.

Gość aaaa on ma racje
Tamara

Gość ja tez chodzilam na poczatku c
[zgłoś do usunięcia] Wiem co myslę, wiem co robię Ariana mi sie nie podoba bo to postac tragiczna-chyba z jakies ballady czy lektury-utkwiła mi w pamięci że coś złego sie z nia stało i po tym w zyciu bym tak dziecka nie nazwala bo by mi sie zle kojarzyło xxxx haha chyba Antygona:P

Gość aaaa on ma racje
No wlasnie bo Arianny nie bylo w legendach wogole.To imie nie wywodzi sie z legend i mitow .Jedyne jeszcze podobne imie to tylko Ariadna.Ale nawet ta legenda 'Nic Ariadny' to nic tragicznego :)Arianna to jest zwykle imie grecko-lacinski i oznacza 'ta co sie podoba'.

Gość tasia216
Ja wiem ,ze Arianka jest to imie spotykane dosc czesto w USA.Tutaj zadko ,ale pare razy slyszalam i mi sie podoba, bo brzmi lekko i zmyslowo.I w miare przyjemne na Polskie warunki.Nie bedzie problemow z wymowieniem.

Gość tasia jesteś Ukrainką?
?