Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aaga25

Sen o starej brzydkiej prześwitującej białej sukni ślubnej.

Polecane posty

Gość Aaga25

Czy któraś z Was miała może takie sny? Co taki sen może oznaczać? Śniło mi się, że szwagierka chłopaka ubiera mnie w tą sukienkę, ale ona jest brzydka i prześwitująca i widać mi w niej brązowy stanik, chce mi się płakać, ale widzę jej minę i wiem, że nie mogę zacząć płakać. I jeszcze myślałam jak ja pójdę do ślubu w tej sukience, na dodatek lakier z paznokci mi nagle zszedł i były obdrapane brzydkie paznokcie. A kilka miesięcy wcześniej śniło mi się, że uciekłam ze swojego ślubu, było mi bardzo przykro, ale coś mną kierowało, że muszę uciec. Jak myślicie, co to może oznaczać? Jestem w związku 3 lata, nie planuję jeszcze ślubu i nie chcę się zaręczać na razie. Czy taki sen może oznaczać, że to chłopak nie dla mnie?

Gość daj spokój
daj spokój, to tylko sen

Gość Aaga25
To może to tylko sen, ale wydaje mi się, że może mieć też jakieś znaczenie. Może komuś tutaj podobnie się śniło i napisze mi o tym, co się później zdarzyło w jego życiu?

Gość errrrrrrr
Myślę, że rzeczywiście powinnaś dać temu chlopakowi spokój. Intensywne sny to objaw skrywanych / wyciszanych emocji. Twój sen symbolizuje niepokój wewnętrzny i niejednoznaczność twoich pragnień. Zastanów się czego naprawdę chcesz. Zastanów się, czy chcesz być w związku. Nie poddawaj sie presji otoczenia, nie każda musi być z facetem

Gość Prof. Lampart-Startrekowicz
Ja myślę, że ten sen to skrywane pragnienie o pierścieniu i związana z tym niepewność czy go dostaniesz, jak go już otrzymasz wszelkie tego typu sny i powodujące je wątpliwości zanikną, oczywiście pojawią się po ślubie, ale to już inna diagnossa. 50zł.