Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ahhhh zycie nie jest takie złe

Lubie takie momenty.....

Polecane posty

Jak mąż mi pisze z prac smsa że kocha mnie i corcie którą nosze pod sercem... Jak wysyla mi zdjęcie swojego uśmiechu.... Jak pisze zę nie moze doczekac powrotu i wskoczyc pod kołdre ze mną;) wtedy mam energie na caly dzień :)

Ostatnio mam dużo czasu bo siedze w domu i zaczelam dostrzegac takie małe radosne rzeczy:) np. pod moim balkonem małe wrobelki zrobiły sobie miejsce do spędzania czasu i cwierkają mi codziennie:)

Gość nbvcxcvbnm nbvc
juz tu jedna taka byla mąż bzykal ja codziennie pisal ze kocha a na boku rypal dwie inne ...nie podniecaj sie...

Gość lolitte
dokladnie ,podniecasz sie Ciekawe czy bedziecie tak cwierkac za 10 lat ;)

Gość ninka stad
durna jestes autorko,albo bardzo sie nudzisz...

Gość o bozzze
tylko się nie posraj z tej radości:D

Mój nie rypie innej,nie ma kiedy. Nie sądze aby kiedyś znalazł inną...cóż nie poświadcze głową za keidyś-moge za teraz. Nie podniecam się. Uwa zam tylko ze tak powinien wygladac szczęśliwy spełniony związek. I się tym szczęściem dziele:) i Mysle że przyda sie tu troche optymizmu-na tym forum-czytając niektóre tematy można sie za glowe złapac co dziewczyny wypisują, nie dośc ze glupoty to jeszcze obraźliwe i chamskie.

Gość Hahaha! Ale poleciałaś dziewcz
ynie, no wiesz co.. :D A tak serio, to ja nie lubię takich waniliowych par. Za ciepłe kluchy.

Widac wszystkie jesteście nieszczęśliwe skoro nie wiecie co to radośc w związku.... i jesli wasi mężowie rypia inne na boku to przykro mi.... ja nie piszę nic obraxliwego a jak zwykle tyle jadu w waszych wypowiedziach jakbym skomentowała karmienie piersią kontra modyfikowanym...

Ok i tak mi nie zepsujecie humoru, powodzenia w waszych nie-kluchowych zwiazkach(zwlaszcza że mój żaden kluchowy nie jest-ot zwykły sms od męza-myslałam ze wy też dostajecie od swoich miłe a nie tylko szpiegujecie ich telefony kiedy sms od kochanki przyjdzie), dbajcie o siebie i o innych. Narazie :)

Gość ło matkoooooooooooooo
a co ws tak drażni ze kobieta cieszy się życiem ? nie każdy musi stękać i narzekać jak mu żle .

Gość nbvcxcvbnm nbvc
dostajemy ale nie widzimy powodu zeby o tym w necie pisac laska ogarnij sie:) ja mialam wczoraj zajebisty seks ale nie stworzylam idiotycznego tematu zeby sie pochwalic -widzisz roznice???czy ci ciaza na leb padla kompletnie?

Gość ghbchg
oj nie przejmuj sie tymi idiotkami.Ktos napisze ze jest szczesliwy i juz zazdrosnice pluja jadem.Szczescia zycze. Kiedys napisalam podobny post....od razu mnie zjachaly i wmawialy ze moj ma kochanke i czeka nas rrozwod za rok

Gość nbvcxcvbnm nbvc
tia wrobelki :) ja pierdole poczekamy az ci wrobelki obsraja pranie to pogadamy o milosci do przyrody :)

Gość moj do mnie dzwoni z takimi
Sprawami i też to lubię, ale jakby wysłał mi zdjęcie swojego uśmiechu to bym go wysmiala :-D siedzi w pracy i strzela sobie foty z ręki? Dziubka też robi i wysyła jako buziaka? :-D :-D

Gość nbvcxcvbnm nbvc
nikt nie mowi ze zdradzi przytoczylam watek z kafeterii ,faceci nie lubia takich posranych lasek, w domu ma kluche a na boku bzyka bizneswoman bo jest harda i twarda kumasz?

Gość .............,,,,,,,,,,,,,,,,,
...

Gość a moj mi nie moze
wyslac smsa z pracy poniewaz pracuje na dole jest gornikiem :P

Gość nbvcxcvbnm nbvc
słit focie z dziubkiem :O

Gość nbvcxcvbnm nbvc
dobrze ze mu soie bzykac nie zachcialo bo by ci zdjecie wacka wyslal :P

jaka klucha? waże mało, zgrabna jestem no oprócz brzucha który mi rośnie, seks codziennie..Powiedziec wam coś? Pracuje na budowie jest kierownikiem no i wyobraźcie sobie że raz jak mu sie chcialo to wysłał mi zdjęcie "wacka" jak to ktoras napisała:P Nadajemy na tych samych falach...z resztą mam taką prace ze musze tam byc hetera :P:P

eee taM WSZYSTKIE JAKIŚ jestescie podminowane-poziom testosteronu polecam sprawdzic :P Ide naprawde robic obiad no i przygotowac sie na super seks:P narazie, dziś kajdanki i pejcz cobym nie była za kluchowata:D:D

Gość o bozzze
właśnie oto chodzi, nie jedna tu dostaje buziaki z rana, kwiaty bez okazji itp., dla nas to normalka:D ale dla autorki chyba NIE:D, to takie chore tematy zakłada ale jak ja to pisanie podbudwac ma to niech sobie pisze:D

Gość o bozzze
a ty jak masz chcice to mu fote cipki tez wysyłasz???????:D

Gość uieckbwjcgnwkd
Gratuluję :) wiem co to za radość bo też mam tak codziennie hehe

Gość głupie czepialskie sucze
Ja też lubie jak mi mąż z pracy fotke stojącego kutasa wysyła:P mam ochote od razu:D i sie nakręcam az do jego powrotu do domu Coscie sie czepnely laski ze jest szczęsliwa, musicie tylko o kupkach cyckach i gówniarzach gadac?

Gość analfabecie sa k
Jak ja swojemu męzusiowi wysłałam goła fotke do pracy to zadzwonił ze zwalił sobie konia-dobrze ze ma swój pokój:D i dobrze ze po kilku latach dalej na niego tak działam:P

Gość nbvcxcvbnm nbvc
nie kurwa o wróbelkach :P a co do kluchy to widzisz nie o to mi chodzilo ale jak widac powiedzenie Uderz w stół a nożyce sie odezwą -u ciebie sie sprawdza, miałam na myśli ciepłą rozciumkaną kluchę ,ale ty przecież kipisz seksem podglądając wróbelki buhahahahaaaa

Gość nbvcxcvbnm nbvc
ja tez lubię takie zabawy ale ni pisze o tym na forum ...jak widać nie jestem przewrażliwioną rozciumkana i zakochana w swoim stanie kluchą:O