Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Luki29

fantazje o młokosach

Polecane posty

Gość Luki29

Wita,, mam dośc nietypową sprawę i nie wiem czy iśc z tym do lekarza, czy po prostu zbagatelizować. Mam 29 lat. Żonę i 4 letniego syna, których kocham nad zycie. Niestety od kilku juz miesięcy opanowało mnie coś złego. Otóż fantazjuje o młodych chłopakach. Kiedy widze takiego 18-20 latka w tv bez koszulki, z ładnym wyrzexbionym ciałem zaczynam czuc podniecenie. Coraz czesciej zdarza mi się w samotnosci fantazjowac o nich w łozku czy przed kompem. poradźcie mi co mam z tym zrobic! moje zycie traci sens bo boje się sam siebie!!

Gość yomosa
a mi się wydaje, ze jesteś conajmniej bi. lub ukrytym gejem który nie dopuszczał tej mysli do siebie a teraz to wybuchło ze zdwojona siłą!! szkoda że nie napisałes jak układa się twoje zycie seksualne z zoną,bo to ze ją kochasz to napisałeś. idz do seksuologa, on powinien cos zaradzić. pozdrawiam noli-me-tengere.blog.pl

Gość Tomthemodel
Nie bój się sam siebie! Złap do tego dystans. Boisz się, że możesz być biseksualny? Jeśli tak, to nic złego. Poza tym tak to jest z fantazjami, że fajnie, gdy są w głowie. W rzeczywistości byś wymiękł... Jeśli naprawdę Cię to mocno przeraża, udaj się do seksuologa i opowiedz o problemie.

Gość Paloma. . ..
Seksuolog nic nie poradzi. Podejmij decyzję, albo kochasz żonę i z nią jesteś, a z seksu z chłopakami rezygnujesz, albo rozstajesz się z żoną i wstępujesz w związek z facetem.

Gość kejti- melua
@yomosa, widzę żeś ty gej, to może nie doradzaj heterykowi? :):):) a ty Luki do seksuologa marsz!!

Gość kejti- melua
@paloma, on nie musi rezygnowac z seksu z chłopakami, bo póki co fantazjuje o nich:)

Gość dzoannnna
Może fantazjujesz o nich, bo zazdrościsz im ciała?

Gość Piotrek Kielce
Nie przejmuj się, mnie zdarza się fantazjować o tym że np rozrywam rękami odbyt mojej kobiety albo że chodzę cały dzień z naszym pudlem nabitym na penisa, a w rzeczywistości nic podobnego bym przecież nie zrobił :)

Gość Luki29
@dzoanna to nie tak. Żona czy tez jej koleżanki powtarzają mi że jestem "model z okładki". Piszę to nie po to by sie jakos chwalić. Tak nie jest bo nie jestem próżnym kolesiem. Kocham zonę, seks z nią sprawia mi przyjemność choć juz kilka razy złapałem się na tym że---kochając się z nią---myslę że robię to z naszym młodym sąsiadem. Przeraża mnie to wszystko. Ostatnio nasila sie to coraz bardziej. Idąc ulicą, podniecam się patrząc na młode posladki chłopaków. Teraz kiedy zaczynają juz jeździć na desce, przesiaduję na ławce i patrzę na tych fajnie skrojonych 20latków. Boje się. Schudłem mocno bo nie potrafię zasnąc w nocy bojąc się swoich pragnień i snów.

Gość Luki29
posta z godz 13,11 nie napisałem ja!!

Gość dzoannnna
Idź do seksuologa, takie pisanie nic Ci nie da, a wizyta pomoże Ci rozwiązać problem. Może jesteś biseksualny. Co widzisz w tym złego?

Gość Luki29
@dzoannna, jak to co w tym złego? ja mam żonę i dziecko!!!!!!!

Gość dzoannnna
Przecież jedno nie wyklucza drugiego. Zamiast to zaakceptować, Ty się rzucasz i przez to cierpisz. A jeśli będziesz za bardzo to pokazywał w końcu żona się domyśli i co wtedy zrobisz? Uciekniesz przed tym?

Gość majkel123
odważ się na spotkanie z takim młodzikiem. Jak nie wymiękniesz toś bi. Jak się wystraszysz toś zdrowy chłop!!

Gość kejti-melua
majkel, rozbawiłes mnie tym "zdrowym chłopem":):):) on jest zdrowy!!

Gość Luki29
Na razie mam ważniejsze sprawy na głowie, czekam na zabieg wybielania odbytu

Gość qiudbdx
Luki ale jak wyglądają te fantazje? Ruchasz czy jesteś ruchany?

Gość Luki29
o wybielaniu odbytu nie pisałem ja!! w fantazjach ja posuwam młodych:/

Gość Tomthemodel
Umów się do seksuologa. Dobrze, że posuwasz, a nie jesteś posuwany.

Gość Luki29
a c jest lepszegop w posuwaniu? mi się to nie powinno zdażyć nawet w fantazjach!!

Gość Tomthemodel
Sam pomyśl, gdybyś fantazjował o byciu posuwanym przez faceta...To jest ogromna różnica. Nie zmieniłeś roli (w gruncie rzeczy nadal posuwasz ;)) A to, że kobiety Ci się znudziły, przecież to nie grzech. To tylko fantazje, które nie muszą stać się prawdziwe. Chyba, że gdzieś w głębi tego chcesz. Jak to jest? Chcesz czy nie chcesz?

Gość Luki29
tak jak pisałem, kilka razy fantazjowałem przed kompem, oglądałem fotki młodych kolesi. 2 razy wszedłem na czat ale miałem wyrzyty. Boje się po prostu. Chciałbym spróbowac ale nie mogę tego zrobic zonie!!

Gość qjssds
A zakładasz czasem po kryjomu bieliznę żony?

Gość Luki29
nie. choc marzy mi się by taki młokos dał mi swoje gacie na zawsze.

Gość Tomthemodel
"Chciałbym spróbowac ale nie mogę tego zrobic zonie!!" - chcę, ale nie chcę... Albo wóz albo przewóz. Mówisz stop i idziesz do seksuologa albo próbujesz z facetem. Masz dwie drogi. Wybierz sobie sam.

Gość fobistra
oglądałam film gdzie facet 30 paro letni miał żonę i dwójke dzieci i własnie poczuł to co ty , on jest irlandczykiem i powiedział to żonie, rozstal się, pomimo że nie miał nikogo, żadnego chłopaka ale wiedział że jest gejem wynajmował pokój z koleżanką a póxniej poszukiwał znajomości pierwszego jakiego poznał to właśnie strasznie się w nim zakochał, przystojny, młody , jak go zobaczył to się zabujał już jak otworzył drzwi opowiadał całą swoją historię po jakimś czasie sie rozstał bo jednak zbyt duż róznica wieku , tamten byl młody itd opowiadał swoje życie

Gość Luki29
Tom dzięki za radę. Ale Tobie jest łatwiej bo masz żonę i nie masz takiej mysli. Ja nie wyobrażam sobie bym miał zdradzać żonę. To jest najbardziej nie do zniesienia. Bo jak się umówię z chłopakiem i mi się spodoba, to co wtedy? mam ją zdradzać? zostawić z dzieckiem? boję się że zwariuję:(

Gość kejti-melua
przypomniał mi się film o ortodoksyjnym żydzie zakochanym w młodym chłopaku "oczy szeroko otwarte". Obejrzyj go! polecam. No może zakończenie nie bedzie po twojej mysli ale coś wybrac musisz bo inaczej zwariujesz:/

Gość Tomthemodel
Heh, skąd możesz wiedzieć, że mam żonę? Zaskoczę Cię, nie mam i powiem więcej - wiem, co przeżywasz, bo kilka lat temu czułem to samo. Przyjąłem to ze spokojem. Szkoda czasu na takie problemy. Skoro nie chcesz jej zdradzić, idź do seksuologa. Nic nie stracisz. W ogóle skąd wiesz, że jakiś mógłby Ci się spodobać skoro jeszcze się z nikim nie umówiłeś? Uprawiasz jasnowidztwo?

Gość Luki29
i Tobie to łatwo przyszło, Tom?