Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Luki29

fantazje o młokosach

Polecane posty

Gość Luki29
no i jak mogę nie wiedzieć że mi się spodoba, jak ja mam dreszcze kiedy widze naszego sasiada, marzę by się z nim pieścić, całować a nawet więcej! ilekroć jest u mojego ojca w warsztacie, to robię wszystko żeby poprzebywac jak najdłuzej w jego otoczeniu.

Gość duuuwuddd
Facet, który ma takie fantazje to nie jest heteryk! Właśnie to są tego objawy...

Gość Tomthemodel
Tak, przyszło łatwo. Uśmiechnąłem się do siebie i zaakceptowałem - ok. jestem biseksualny. To nie choroba.

Gość Luki29
Tom, więc co byś zrobił na moim miejscu? rozwód, separacja, czy mam brnąć w kłamstwie i oszukiwac żone że nic nie robie? Tylko nie pisz mi, że nie mozesz mi doradzic boo to moje zycie. Ja własnie potrzebuję mądrego doradztwa! dzięki za wsparcie!!!!!! wartościowy człowiek z Ciebie!!

Gość Student pierwszego roku
Bycie biseksualnym jest chyba straszne. Niby jesteś z kobietą, a masz ochotę na facetów przez całe życie? Albo nie zaspokajasz potrzeb, albo zdradzasz, koszmar :o

Gość Zgasła Różana
noli-me-tengere.blog.pl sorki,że spytam ale ile masz lat?? jestes bardzo fajnym facetem z checia bym poznala i zaprzyjazniła sie z taka wesoła osoba...

Gość Luki29
Tom, jak chcesz mogę ci obciągnąć jeśli masz grubego sztywnego kutasa , marzę o tym

Gość Student pierwszego roku
Luki29, a gdybyś był w związku z facetem, to potrzebowałbyś seksu z kobietą? Czy seks z kobietą już Cię mało kręci?

Gość Luki29
chcę posuwać młode umięsnione męskie doopki, sa takie małe i twarde, stoi mi jak o tym myslę

Gość dqqqqqqjq
To ja już wolę moje przebieranie się w bieliznę żony

Gość Luki29
nie mogę sie doczekać kiedy pojdę na basen żeby popatrzeć na mlokosów z umięsnionym brzuszkiem kaloryferkiem lizałbym i ta wypukłośc w majteczkach.......ach

Gość Tomthemodel
Na Twoim miejscu zastanowiłbym się jeszcze raz nad swoimi potrzebami, aby być w 100% pewnym - Czy jesteś bi czy homo. Nie podejmuj szybkich decyzji - te są najgorsze. Nie leć do żony z wiadomością - kochanie jestem bi/ gejem. Nie rób tak, bo żona może Ci zrobić kuku i ograniczyć kontakty z synem. A tego chyba nie chcesz. Powoli, małymi krokami przygotuj ją do tego. Postaw się w jej sytuacji - jakbyś się poczuł, gdyby ona powiedziała Ci o swojej zdradzie?

Gość Luki29
te beznadziejne, i zboczone teksty nie piszę ja:( szukam tu pomocy, bo z nikim innym nie mogę pogadać a ktoś się podszywa pode mnie.:/

Gość Tomthemodel
Luki, życzę podjęcia dobrej decyzji. Trzymaj się.