Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocccyyy

okres

Polecane posty

Gość pomocccyyy

witam. mam problem dotyczacy miesiaczki, dzis mam 7 dzien okresu i dostalam bardzo obfitego krwawienia. kolor krwi jest jasnoczerwony,byc moze związane jest to z tym ze nie miesiaczkuje regularnie.przy kazdej wizycie w toalecie musze zmieniac tampon bardzo mnie to niepokoi. czy ktos mial podobny problem prosze o pomoc

Co ile mniej wiecej musisz zmienic tampon? Czy kiedys juz tak mialas i jak dlugo zazwyczaj trwaja miesiaczki?

Gość pomocccyyy
tampon zmieniam co pol godziny. nie mialam jeszcze takiego przypadku.zawsze w 7 dzien okresu prawie juz nie bylo

Gość ankaaaa1111111
Ją kiedyś tak mialam idź do ginekologa przepisze ci tabletki które zmniejsza krwawienie A nazywają się cyclonamine mi takie przepisał bo okres drugi raz w miesiącu dostałam tydzień po skończeniu

Skoro jest to 7 dzien i masz takie krwawienie,to jak najszybciej udaj sie do ginekologa,albo zadzwon na izbe przyjec ginekologiczna(jesli Cie dzis lub jutro zaden ginekolog nie przyjmie) i opisz sytuacje i zapytaj czy masz do nich podjechac albo co masz robic dalej

To prawda ,objawy są dość niepokojące,ja też miewam dość obfite krwawienia ale raczej w początkowych dniachi używam zawsze dużych podpasek ,czasem nawet dwóch zwłaszcza w nocy a i tak zdarzają się plamy.Staram się w tych dniach unikać gorących kąpieli,podnoszenia czegoś cięższego no cóż jest to dla nas niezbyt komfortowy czas zwłaszcza gdy się pracuje a do toalety nie zawsze jest czas wyjść. Jednak zdecydowanie polecam ci wizytę u ginekologa.