Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stary człowiek nowej ery

Młode Polki to patologia.

Polecane posty

Młode Polki w wieku 16-23 to chyba jedne z najbardziej zdemoralizowanych dziewczyn w Europie. Wyzwolone pokolenie MTV i kolorowych czasopism, robi "furorę" już nie tylko tutaj, ale także za granicą. Byłem w Czechach,Norwegii,Szwecji,Austrii i wszędzie zetknąłem się z jak mi się wtedy wydawało stereotypem dotyczącym Europy wschodniej lat '90tych, ale kiedy po blisko 10 latach wróciłem do kraju, zrozumiałem, że to nie stereotyp, ale prawda. Młode, pijane, rozpasane, skąpo ubrane polskie dziewczyny same sobie wystawią niską notę. Chcą pozować na nowoczesne, wyzwolone seksualnie kobiety, a w rzeczywistości chodzi tylko o lans za wszelką cenę;nawet za cenę godności. Mieszkałem przy jednej z dyskotek, którą ostatnio zamknęli ze względu na narkotyki, wpuszczanie i sprzedawanie alkoholu nastolatkom i to na co się napatrzyłem sprawia, że smutno spoglądam na instytucję rodziny w przyszłości. Niektóre z tych panienek były stałymi wręcz bywalcami,które co imprezę wychodziły z kimś innym. Kiedyś byłem tam z kolegą z Anglii to po niecałej godzinie do Nas-30letnich facetów, zaczęły się łasić jakieś licealistki. Czy przez te ostatnie lata mojej nieobecności tutaj zaszły aż takie zmiany?

Gość Na wspulnej
ta.. nie ma to jak mlode brytyjki ktore dostaja srodki wczesnoporonne w szkole gratis ;)

Gość wizzzzazzzz
Chcą być modne :P

Nie wiem gdzie mieszkasz ale u mnie czegos takiego nie ma, ale ja na wsi mieszkam moze to dlatego u nas zawsze dziewczyny byly porzdniejsze od "miastowych"

Gość kora82
O matko to nie tylko Polki. Chyba w Angli Brytyjek nie widziales ja sie ubieraja, maluja i ze spia na chodnikach.

Z tymże Nas nie powinny interesować Brytyjki, a Polki. To smutne, że tak się ta Polska zmienia-na gorsze. Kiedy stąd wyjeżdżałem, Polska była krajem wyznającym powszechnie jeszcze pewne wyższe wartości, a teraz? 15,16 w ciąży, 20latki z przebiegiem prostytutki...Jak tu patrzeć na przyszłość narodu?

Gość Prorok Izajasz
W dzisiejszych czasach większość dziewczyn to kurwy.

i wtedy nastąpiła kolejna patologia. my tu sobie z owych dupeczek korzystamy, a tam busz:( zrobiły wiochę Polsce przed tym Anglikiem, nie słyszały o depilacji? wytłumaczcie mi to

Nie wypowiadam się o Brytyjkach, bo tam nie byłem. Ale Austriaczki, Norweżki, czy Szwedki są niestety, ale znacznie porządniejsze od naszych kobiet. Mi się zawsze wydawało, że Polki to dość dumne kobiety, takie z zasadami. Pamiętam czasy jak się dziewczyn wiersze pisało i tym się imponowało, a teraz? Gruby portfel, modny wygląd i bierzesz jak swoje. Kobiety w ogóle się już nie szanują?

Gość u jagody nie daje się dupy
tylko topi zwierzęta w beczkach:O

Echh, fejkerzy :) Jestem dopiero rok w tej V RP, ale widzę, że naprawdę się pozmieniało....

Gość fhfgjfg
mam 20 lat, mieszkam w dużym mieście i wcale takiej strasznej patologii tu nie widzę ;) Do klubów chodzę bardzo rzadko i może zdarzają się dziewczyny skąpo ubrane lub pijane ale nie ma takiej tragedii o jakiej piszesz. I kazde państwo tak mniej lub bardziej wygląda. I faktycznie przoduje Wielka Brytania, polskim dziewczynom do takiego stanu jeszcze bardzo daleko

Chuj cię powinno obchodzić życie innych, chcesz głosić katolickie zbawienie ludzie mają to w dupie bo mają więcej rozumu od jakiś bezwartościowych muzułmanów czy katolików. Ci zdechną i tamci zdechną ale życie jest po to m.i.n aby się bawić i robić to na co się ma ochotę.

Gość fhfgjfg
To sa tylko głupie stereotypy... Jakoś prawie każda osoba z tej "grupy docelowej" ma inne doświadczenia. Owszem, zdarzają się nastolatki w ciązy ale w każdym państwie się zdarzają, więc pisanie, że Polska to dno Europy uważam za stanowczo przerysowane.

Gość juppppek ahhaha
Polki lubią łykać bolce :D :) :P :D

Gość juppppek ahhaha
Wołodin preferujesz życie bez jakiś wartości etycznych i moralnych? Zapisz się do jakiś anarchistów obyczajowych czy co :P ciekawe jakby ci baba różki przyprawiła z jakimś baranem :P Pewnie byś powiedział a co taaamm :D hahaha ????

Ja opisuje to co widzę. Może gdybym nie wyjechał to miałbym podobne zdanie do Twojego, ale wyjeżdżając i wracając widzę zmiany i oceniam je na gorsze.

Gość Aleksiander Fołodin
W podejściu dzisiejszych kobiet widzisz jakieś pozytywy?Zmienianie facetów jak rękawiczki i dymanie się co noc z innym to coś fajnego?

wszystkie Polki, które miałem, były w ciąży, będąc ostro przed pełnoletniośćią:( wstyd. to takie kurwiszcza, że nie wiedziałem, czym się potem umyć. upadek obyczajów w mojej ojczyźnie:(

Gość fhfgjfg
Mam 20 lat i pełno rówieśniczek, które są dziewicami. I to nie jakieś drętwe cnotki, normalne dziewczyny, które wyjdą na piwo, na imprezę, umówią się na randkę czy coś. Mam też koleżanki, które są z facetami po 5-6 lat. Jakoś nie widzę tych puszczalskich naokoło.

pewnie dlatego, że nie wyjechałaś i nie wróciłaś:( przynosicie wstyd całemu światu zachodniemu.

Gość dlaczego nikt nie pisze o face
tach, ktorzy ciagle wyrywaja nowe laski? dlaczego taki facet to kozak, jemu sie nalezy, a jak dziewczyna chce, a nie jest w zwiazku, to jest, jak wyzej napisano, kuurwiszczem? :O nie rozumiem tego i nie zrozumiem, naprawde :)

Gość nbmbnmbn
najwięcej narzekają ci, którzy gówno wiedzą o temacie

Gość dlaczego nikt nie pisze o face
po to jest czas mlodosci zeby pic i miec seks z kim sie chce, na grzecznosc przyjdzie czas :) bo kto sie nie wyszaleje w mlodosci to pozniej skutki sa oplakane, kazdy z Was to dobrze wie

Gość nbmbnmbn
a autor pewnie wyjechał za komuny, siedział na Syberii i teraz zdziwiony, że jest inaczej :D

Nie wyjechałem za komuny tylko 9 lat temu. Patologia i tego typu "puszczalstwo" jest wszędzie-fakt, ale w różnej ilości, że tak powiem. Poza tym jak takie...będą się potem nadawać do normalnego, rodzinnego życia?

Gość wundeberg vel stein
I wcale nie są takie ładne jak wasze stereotypy głoszą. Niemki są lepsze.

niemki to najwieksze paszczury jakie widziaąłm na oczy. jestem z tego przedzialu wiekowego ichyba cos ze mna nie tak bo nie pasuje do tego opisu

Gość sweerfgthyjkl;&amp
to ty nie widziales brytyjek :/