Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pudzianka

dziwny facet

Polecane posty

Gość zapytaj sie jego a nie nas
Może nie umiesz tego tak dobrze jak ci sie wydaje ? A moze go to nie kreci i tyle. Oral to pewna forma zboczenia bo on do prokreacji nie jest potrzebny tak jak seks waginalny. A ze wiekszosc facetow ma to zboczenie to ktos kto takich ppotrzeb niema jest nagle dziwny.

łykam lykam jego to nie kreci wrecz brzydzi a ja czasem lubie sie nim pobawic i wogule ale zawsze slysze nie nie to jest chore i wg

poprzedni facet wrecz o to blagal a ja nie chcialam bo byl nachalny i wg a u mojego przyszlego męża jest na odwród nie i koniec

Ups...to Mój facet i ja też jesteśmy zboczeni :D:D:D A miałam się za porządną...

Przeciez to okropne jest :O Wkladasz takiego twardego, nabrzmialego kutasa do ust i ssasz go, przesuwajac ustami po calej jego dlugosci :O Od czasu do czasu wyjmujesz go z ust i zjezdzasz jezykiem nizej, az do jader ktore tez delikatnie lizesz i ssasz :O Mozna tez pomagac sobie reka, zszuwajac skore z fiuta tuz przy samym podbrzuszu, :O Nie to jest jednak najgorsze!!! Najgorsze jest to ze im dluzej ssasz tym bardziej twardy sie staje, wypelnia Twoje usta tak, ze ledwo dostajesz powietrza. A kiedy to czujesz to Twoje ruchy staja sie jeszcze bardziej intensywne po to by na koncu przyjac cala goraca zawartosc jaj faceta prosto w Twoje usta :O Okropienstwo :O:classic_cool: