Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość świeża mama embriona

2 kreseczki na tescie i plamienia?

Polecane posty

Prosze o porade.W czwartek test ciaz pozytywny a dzis plamienia...

Gość w gabinetach medycyny
plamienia moga nic nie znaczyć. kolezanka miała plamienia w terminie okresu 3 razy. Najlepiej iść do ginekologa na badanie

Jutro mam wizyte.Okres mialam 11 marca,w czwartek zrobilam test,2 kreski.Szok ale i radosc.W ubieglym tyg tez mialam delikatne plamienia,wtedy myslalam,ze to zblizajacy sie okres...

być może masz za niski poziom progesteronu i lekarz przepisze ci luteinę bądź duphaston i będzie ok. ja w ciąży też delikatnie plamiłam, a dziś mam zdrową córeczkę. bardzo obfite jest to plamienie? i jakiej barwy? wizyta jutro, więc leż i wypoczywaj dziś

No taka zywa,czerwona krew...Nie sa duze poki co,delikatnie na pap.toaletowym i troche na bieliznie...Na razie...:(

Gość szczęściaraXXXL
witaj ja około okresu też miałam plamienia 3 dni, potem przeszły, i na razie jest ok

Ale dziekuje za odpowiedz...Naczytalam sie ze wysoki poziom HCG to moze byc rowniez objaw np raka szyjki,stad moj strach.Tymbardziej,ze ta druga kreseczka na tescie byla slabsza...

kurcze jak żywa to nie wiem... ja miałam takie brązowe.. nie pomogę ci, bo nie jestem ginekologiem, ale ja bym się wybrała na twoim miejscu do szpitala.

szczęściaraXXXL--->widziałam już Twój grudniowy topik.Mialam nadzeje,że do niego dołacze... Okres powinnam mieć około 8 kwietnia.Mowie troche podplamilam w ubieglym tyg, no i teraz...:(

Gość beganargnb
ja tez na samym poczatku mialam lekkie plamienia, moja siostra rowniez, ja dostalam luteine, moja siostra duphaston i wszystko i u mnie i u niej bylo ok,plamienia na poczatku sa bardzo czeste i niegrozne o ile nie plami sie zywo0czerwona krwia a plamienia majakolor brunatny, bury, ciemny,u mnie tak bylo. a ty jak plamisz zywą krwią czy plamienie jest buro-czerwone?

Gość Też byłam w takiej
sytuacji jak Twoja- pojechałam na IP.

Gość Nie Oddamy Wam TV TRWAM
Módlmy się o cud alleluja

Gość u nas na chrzcinach
autorko Twoj nick mnie rozbroil... Ale w temacie- jak ja plamilam to kazdy (lekarz, pielegniarki na ip) mowil, ze plamienia zywa krwia sa szczegolnie niepokojace i wtedy najlepiej od razu do lekarza lub szpitala sprawdzic co sie dzieje