Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cukratywna

co myslicie

Polecane posty

Gość cukratywna

Dziewczyny, jak tam, umowy popodpisywane? I kluczowe pytanie - jak ugościcie swoich usługodawców? Ja i mój TŻ decydujemy się na sześcioosobowy zespół oraz dwóch fotografów, filmu nie będzie. Na pewno ufundujemy stół dla muzyków - w końcu mają grać do rana. Ze względu na koszta płacimy za nich 50% "normalnej" stawki od talerzyka, w końcu jest ich sześcioro! Poza tym są lokalni, więc nie czuję się zobowiązana do utuczenia ich tak, jakby czekała mieli cztery godziny wracać autem Jeśli chodzi o alkohol, to chyba im nie damy. W końcu są w pracy, nie? Za to po pierwszym obiedzie planujemy zanieść kilka butelek do kuchni do personelu obsługującego żeby podziękować "na zaś" i żeby im się lepiej obsługiwało (: Słyszałam o tym geście od kogoś, kto pomaga przy weselach i ta osoba mówiła, że po takim geście od razu się chętniej pracuje. Fotografów chyba nie będziemy karmić... Będą robić zdjęcia z przygotowań do ślubu, wtedy podejmę ich stosem kanapek i herbatą, ale na weselu będą tylko do pierwszej w nocy, no i powinni wszystko śledzić,

Gość Az sie nie chce tego
czytac!!!! Skoro czestujesz poczestunkiem grajkow to i poczestuj fotografa!!!! a co on gorszy jest??!!!! Tobie by bylo milo gdyby ktos obok jadl cos pysznego a tobie dano stos kanapek?!!!!! Alkohol mozesz dac na zakonczenie,ale nie musisz.