Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ide jutro do empiku

poleccie jakas dobra ksiazke,ktora ostatnio czytaliscie

Polecane posty

Gość ide jutro do empiku

I chcialabym cos kupic.tematyka: moze byc thrirler,horror,obyczajowska,dramat.cos co przeczytaliscie,wciagnelo i fajnie sie czytalo.mam chec troche siie odchamic,wylacztc,tv i przeczytac cos fajnego :)

Gość Lidia z Warszawy
Dymy nad Birkenau - autobiografia Kwiat pustyni - autobiografia - polecam

Gość Lidia z Warszawy
jeśli chcesz paść ze śmiechu to kup "emma pragnie dziecka" a druga część to "droga po dziecko" lub ściągnij na pdf przeczytaj parę 1 stron - wciągnie

Gość ble fe fuj
biografia coco channel skrzywdzona ono

Gość erwersersersersr
igrzyska śmierci - suzan collins Czytajac opis uznałam, ze to nie dla mnie, jakze sie myliłam. Książka niezwykła, wciaga od pierwszej kartki. Bardzo polecam:)

Gość Kachorrrrrrrrrrra
Tana French - "Zdążyć przed zmrokiem"

Gość ide jutro do empiku
To jakies komedie?mozesz krotko strescic? Do pani z warszawy J niestety nie cierpie ksiazke o tematyce obrzezanie,plemienia,ja go kochalam a on z plemienia,brr

Gość ide jutro do empiku
Dzieki ludziska,spisze tytuly i bede szukac.to nowe ksiazki?znajde je w empiku?

Gość Lidia z Warszawy
Emma pragnie dziecka - to historia Irlandki, która chwyta się wszelkich sposobów by zajść w ciąże - np po stosunku z mężem stoi na rękach 5 min by sperma lepiej się wchłoniła, opisuje swoje i swojej rodziny barwne życie i kontakty z 20 letnią siostrą, która poznaje co to seks, i podrywa męża jej przyjeciółki książkę tą poleciłam naprawdę wielu osobą i wszyscy chwalili

Gość erwersersersersr
igrzyska smierci sa z 2008 roku, w 2012 był film. Naprawde warto przeczytać, nie ma nic o plemionach:P Typowe czytadło od którego nie mozna sie oderwać, a po przeczytaniu nie mozna zapomniec. Polecam tez ksiazke intruz, nie czytałam, ale mam zamiar po obejrzeniu filmu w zeszły weekend:)

Gość erwersersersersr
a w jakim jestes wieku??

Gość Tamara768
Ostatnio trafiłam w księgarni na książkę "Dzień po dniu z muzyką Seweryna Krajewskiego" i naprawdę mnie wciągnęła, więc jak szukasz czegoś takiego, to koniecznie ją przeczytaj.

Gość gość
Souad- spalona zywcem

Zdecydowanie "Mroczne góry" M.Bucardi! Wciągająca fantastyka, ciekawa bohaterka i wartka akcja to coś, co lubie w książkach, polecam:)

Polecam połączenie thrillera psychologicznego i horroru, „Czarna samica kruka” Dariusza Pawłowskiego . Ostatnio przeczytałam i jestem zachwycona, bardzo fajnie napisana książka, ciekawe opisy, wiele motywów, które przenoszą w inny świat. Szukam podobnej książki, może ktoś coś polecić?

Gość gość
Dość szeroki zakres rodzaju książek, więc tym łatwiej będzie coś polecić. Ja ostatnio czytałam książkę M. Zuckoffa Lodowe piekło i bardzo mnie ona poruszyła. świetnie napisana, opisuje katastrofę lotniczą na Grenlandii, wolę walki o życie, heroizm. Świetnie się ją czyta.

Gość gość
Jako dziecko nie lubiłam czytać. Nudziły mnie lektury. Później znalazłam książki, które mnie pochłonęły i tak zaczęłam sięgać po kolejne. Jako mama odkąd moje dzieci były małe – czytałam im. Teraz same sięgają po ulubione książki. Lubią czytanie na dobranoc. Warto „zarazić” czytaniem najmłodszych – pokazać, że książka to coś więcej, niż szkolny obowiązek. Może być prawdziwą przygodą i czegoś nauczyć. udalo mi sie bardzo duzo ksiazek dla dzieci kupic na skupszop bardzo tanio za ok 5-8 zl