Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jutro moja 1 wizyta

Jutro moja 1 wizyta u psychiatry

Polecane posty

Gość rwrwerwerwe
dodam jeszcze, że psychiatrzy często maja w dupie tajemnicę lekarską, i sa częste przypadki że zdradzaja pracodwacy jak przyjdize wszystkie szczegóły, jakby stwierdzili, ze jestscie zagrozeniem, maja nawet obowiazek poinformowania odp organów, dla mnei to jedno wielkie oszustwo. Kartotekę moze tez sobie przeglądac bez problemu prokurator albo sędzia, wiec jakbyscie miały coś na sumieniu, albo nawet powiedziały cos podejrzanego, potem to mozna wykorzystac przeciw wam. Najczęściej się nic nie dzieje, ale zeby nie było, ostrzegam, bo warto wiedziec

Gość jamiwa
do rwrwerwerwe- ale skad maz czy pracodawca maja sie dowiedziec ze chodzisz do psychiatry?jak u ciebie sie dowiedzieli?

Gość KSJDHSK
ale nerwica to nie choroba psychiczna tylko zaburzenie wiec na tej podstawie nikt nikogo nie moze wyrzucic z pracy itd. generalnie kazdy ma jakies zaburzenie tylko nie kazdy jest zdiagnozowany

Gość rwrwerwerwe
z tym pracodawcą to kto inny miał problem, nie wiem jak sie dowiedział, moze przyniosł zwolnienie

Gość rwrwerwerwe
ja tez sie leczyłam na niby- nerwicę, choc pomogło przyjmowanie magnezu, podobno to częste, nafaszerują cię gównami, a nie zastanowią, czy nie masz np. zwykłego niedoboru czegoś tam... wyrzucic cie przecież moze i bez powodu, a niektóre zawody typu nauczyciel czy policjant to w ogóle przerąbane

Gość Jutro moja 1 wizyta
Witajcie moi drodzy, juz jestem po wizycie, jednakże inaczej sobie ją wyob razalam, moze dlatego, że pani psychiatra powiedziała, ze mój stan powinnam leczyć u psychologa i zapisałam się, muszę chodzić na terapię przepisała mi SETALOFT i " Na sen"

Gość fghjhgfdf
i jak ta wizyta wygladala ??

Gość emilka21231231321
to ja bym Ci radziła isc prywatnie , jesli mieszkasz w małym miasteczku nawet do innej miejscowości i nie rozpowiadać o tym nikomu bo jednak Polska to ejst ciemnogród

Gość Jutro moja 1 wizyta
a dlaczego prywatnie?

Gość Jutro moja 1 wizyta
aaa juz wiem, nie doczytałam Nie pójde prywatnie i będę się leczyc w mojej miejscowości bo koło 4 liter mi lata co kto powie, najwazniejsza jestem tu ja i moje zdrowie a nie co inne gęby powiedzą

Gość Jutro moja 1 wizyta
fghjhgfdf - niespecjalnie, babka pytała o co kaman, o rodzinę pracę etc myślalam ze będzie insza...hmmm ale to dlatego, ze w moim przypadku powinnam isc do psychologa nie do psychiatry, tam poszlam bo nie musialam dlugo czekac na wizyte

Gość KSJDHSK
czyli tak jak mówilam

Gość właśnie wyszła
książka opisująca problemy kobiety, która brała leki psychiatryczne, wszystkie jak kulą w płot, okazało się że szkodzą a nie pomagają, a miały tylko napędzać interes firm farmaceutycznych. O książce słyszałam w radio. Psychiatra to ostatnia osoba u której należy szukać pomocy.

Gość Jutro moja 1 wizyta
właśnie wyszła - lepiej spróbować może akurat pomoże, wielu osobom pomogło a chyba lepiej iść do psychologa niż problem alkoholem zapijać

Gość zasmutniała babka
brałam setaloft, masakra. strasznie u mnie nasilił objawy.

Gość właśnie wyszła
a co, zapijasz alkoholem? Bo ja nie.

Gość KSJDHSK
a ja bralam przez1,5 roku leki i dzięki nim teraz normalnie funkcjonuje!!! wiadomo,ze metoda prób i błędów trzeba natrafic na "swoje". a zresztą w dzisiejszych czasach sa leki nowej generacji i maja niewiele skutków ubocznych. ja u siebie nie zaobserwowalam zadnych. no chyba ze ktos koniecznie chce sie ich doszukac to oczywiscie będzie mial wszystkie

Gość zasmutniała babka
moje życie wyznacza rytm wizyt u psychiatry

Gość dark dragon spie
właśnie wyszła - tak