Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dadalife

Ona nie chce żebym do niej przyjechał

Polecane posty

Gość dadalife

Witam forumowiczow. Mam taki problem. Otóz chodze z dziewczyna 2 miesiace i kocham ja a ona mnie, ale jest jeden problem. Kiedys jak wspomnialem ze przyjade to ona powiedziala ze nie. Gdy pytam dlaczego zaraz zmienia temat a kiedys jak zapytalem ja o co naprawde chodzi powiedziala ze nie wazne. Z jej rodzicami raczej nie ma problemu a nawet jakby to by mi raczej powiedziala bo przeciez z powodu takiej drobnostki nie unikala by tak odpowiedzi. O co moze chodzic?

Gość wefefwfeww
mieszka w chlewie

Gość dadalife
No raczej nie. Z tego co mowili mi znajomi. I prosze osensowne odpowiedzi

Gość kiskakiikk
a to jeszcze u niej nigdy nie byles, tak?? Może się obawia że jak zamkniecie sie razem w jej pokoju to dojdzie do czegos wiecej a nie jest gotowa.

Gość dadalife
Ten temat mamy akurat omowiony. Troche sie znamy bo zanim zaczelismy byc ze soba znalismy sie juz troche, ale nigdy u niej nie bylem.

Gość dadalife
Haha bardzo smieszne. Ja mam 20 a ona 18

Gość mozliwe ze ma skromne
warunki i boi sie ze ja ocenisz na podstawie zasobnosci jej rodziny młodziutka dziewczyna 18 lat moze tak myslec albo nie chce cie przedstawiac rodzinie bo nie wiaze z Toba planów która wersja dla ciebie lepsza?

Gość roladinia
może warunki w domu ma nie takie i się wstydzi , może nie ma własnego pokoju tylko wszyscy razem , może ma problematyczne rodzeństwo , delikatnie ją wyczuj w czym problem , ja miałam pokój z siostrą dopuki jej nie wywaliłam z niego nie chciałam by mój przyjeżdżał

Gość kotkamlotka
Mieszkacie daleko od siebie?

Gość dadalife
Domu i rodziny napewno sie nie wstydzi-chlopaka tez tam nie ukrywa. Znamy sie bardziej i wiem ze w szalasie nie mieszka