Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania88888888888

czesto slysze ,że jestem ładna ,a w to nie wierze...

Polecane posty

Gość Ania88888888888

od rodziny , od znajomych itd. nawet sie zdarza czasem ,że od obcych ( w tym roku od 4 obcych osob np kierowcy busa) . nawet wczoraj miałam taka sytuacje ,że mnie zatrzymał obcy facet ( taki o 40-stce , elegancki) i mi powiedział ,że jestem ,, sliczna kobieta i bardzo piekna", tak zupełnie bezinteresownie.. a ja ciagle mam kopleksy i mi sie zdaje ,że jestem ladna...

Gość Ania88888888888
* że NIE jestem ładna mialo być w ostatnim zdaniu

Gość cecylli
ojej... kurwa, co za pustota ty się koncentruj na rzeczach istotnych a nie na takich bzdurkach co za malowana lala, człowiek "powierzchni skóry"

Gość Ania88888888888
.

Gość Ania88888888888
Nie jestem powierzchowna ,ale miałam ciezkie dziecinstwo kiedy czesto slyszałam ,że jestem do niczego i byłam bita i mam teraz duże kompleksy przez to... troche mnie podbudowuja te pozytywne komentarze od ludzi ,ale nadal mi sie ciezko uwolnić od kompleksów

Gość Ania88888888888
.

Gość yyyKafeKrytykant
moze jestes ladna i do niczego :D

Gość Ania88888888888
nie pokaże zdjecia bo o pierwsze chce tu być anonimowa , zreszta nie o to mi chodzi żebyście oceniali moją urodę ,a po drugie tu jest wiele złosliwych osób i chocbymwkleiła zdjecie miss świata to by ktoś mógł napisać ,że brzydka itd

Gość Ania88888888888
a po trzecie jak pisałam mam kompleksy wiec tym bardziej nie wkleje :P

Gość Taki oto chaotyczny post...
Sama musisz pracować nad swoją samooceną. Myślę, że jesteś jeszcze młodziutka, ale gwarantuję Ci, że z wiekiem tej pewności siebie będziesz miała coraz więcej.

Gość Ania88888888888
musze coś pisać bo nie widze wpisow...

to poo co tu wogole piszesz? inni ci mowia ze jestes ladna, ty twierdzisz ze nie. no i? co w zwiazku z tym? jak ci mamy pomoc?

Gość Ania88888888888
.

Gość Ania88888888888
nie wiem ,myślałam ,że mi jakoś doradzicie jak mam sie ich pozbyć np, poza tym chciałam sie wygadać bo te kompleksy mi troche niszczą zycie bo czuje sie brzydka , głupia itd zazdroszcze tym ludziom ,którzy są pewni siebie

Gość Ania88888888888
co do zdjec w necie to kiedyś wstawiłam anonimowo ( ale na forum gdzie siedza raczej faceci) i chwalili to zdjecie , nikt nie napisał ,że brzydkie itd

Gość znam sporo takich dziewczyn
jak ty i zawsze uwazalam je za debilki. ja sama jestem przecietna, ani brzydka ani piekna, ale znam swoje atuty, a z wad nie robie zadnego problemu. Jakby mi ktos powidzial, ze jestem brzydka to bym go wysmiala. za to masa jest naprawde ladnych lasek, ktore maja kompleksy z doopy. Sama tak mialam, ale jako nastolatka, nie kobieta! a sa laski blizej 30stki co dalej maja nastoletnie kompleksy. Glupota i niszczenie sobie zycia, zal mi takich osob

Gość gimigimigimi
jak już ktoś wyzej napisał, nad swoja samoocena muszisz pracować sama.

Wydaje mi sie, ze to wynika z tego, ze nie masz do zaoferowania facetowi nic poza uroda. piszesz, ze mowia o Tobie ladna, piekna a ja wole jak kobieta jest fajna. ma pasje, hobby i nie mam na mysli latania... po kanalach tv. Gdybym mial wybor randki w ciemno, Ty i dziewczyna ktora naoisala o sobie przecietna, wybieram ta druga. Nie ma nic gorszego niz zakompleksiona kobieta. Pozdrawiam i zycze powodzenia i wytrwalosci w pracy nad soba i przelamywaniu kompleksow.

Gość Ania88888888888
mam swoje pasje czy uzdolnienia( głownie artystyczne ), ale czy jestem fajna? dla nietórych osób tak ,ale tak generalnie to chyba nie zbyt...

Zaakceptuj najpierw sama siebie. Ludzie widza Cie taka, jaka sama sie widzisz. Co to za artystyczne pasje? Zaciekawil mnie temat? :)

Gość Ania88888888888
troche maluje , pisze wiersze ,śpiewam , robie zdjecia... takie tam... najlepiej mi wychodzi malowanie chyba

Gość Ania88888888888
głownie portrety , maluje , rysuje... ok później jakiś wkleje jak bede w domu ;)

Gość kompatybilna1111
a mnie wkurza to ,ze moja urode doceniaja inni faceci aale nie moj narzeczony.kiedys na pytanie dlaczego nie slysze od niego komplementow odpowiedzial ze ja to powinnam wiedziec bo z brzydka by sie nie chcial ozenic,troche mnie to zaskoczylo.to jak dla mnie to oznaka pustki,no ale tacy sa faceci.

A ja kolezankom mowie, ze od prawienia komplementow to maja swoich facetow a nie mnie. Nie rozumiem, dlaczego "pijesz" do wszystkich facetow, a nie do tego swojego? :D

ty sie chwalisz tym ze ci mowia ze jestes ladna?hahaha mi tez mowia ze jestem super kobieta ladna madra itp ale sie tym nie szczyce, a wyglad to nie wszystko co z tego ze ktos jest ladny jak pusty ma zje charakter ?????????wyglad to nie wszystko takze liczy sie charakter