Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Flare

Czy mogę być w ciąży?

Polecane posty

Witajcie. Jak myślicie, jest jakaś szansa na to, że mogę być w ciąży, skoro pięć dni po odbytym stosunku dostałam okresu? Nie jest to zwykłe plamienie, okres objawia się tak jak zawsze: bóle podbrzusza, irytacja na wszystko dookoła, wyskoczyło mi troszkę wyprysków - jak zawsze przed okresem. Nie bolą mnie tylko wyjątkowo piersi. Myślicie, że jest jakaś szansa na to bym była w ciąży? Dzisiaj jest pierwszy dzień mego okresu, ale nie wiem co o tym myśleć. Testu sobie na ten moment nie mogę zrobić, a pytam po prostu o zdanie

Gość omomololo
jak po stosunku analnym mozna zajsc w ciaze.... nie rozumiem jak to byl stosunek analny nie ma szans ze jestes w ciazy

Gość ale głuuuuuuupiie pytanie
Nie.

omomolo haha, a gdzie Ty tu widzisz, bym wspomniała o stosunku analnym? Umiesz czytać?

Nie głupie pytanie, tylko nie jestem jakimś doktorem i wielkim znawcą, żeby mieć stuprocentową pewność. Głupia to jest Twoja odpowiedź. Chyba lepiej, że chce się dowiedzieć czy istnieje jeszcze jakaś szansa, ponieważ słyszałam, że mimo okresu można zajść w ciąże...

Gość omomololo
ja jak nazwiez ten stosunrk ??

Gość nbdsa
"skoro pięć dni po odbytym stosunku dostałam okresu? " omomololo, twierdzisz, że to świadczy o tym, że to był stosunek analny? lol, głupota nie boli.

Gość omomololo
Flare przepraszam za niedoczytanie mam mala na rekach i jestem na telefonie... Wybacz pomylke... w takim razie najlepiej jak pojdziesz do ginekologa lub jak bedziesz mogla zrob test ja w ciazy okres mialam do 5 miesiaca a moja sasiadka cala ciaze

Gość królik skaczee
Pewnie słowo " odbytym" nie zostawiło złudzeń koleżance:) hihi:)

Gość omomololo
hehe przeczytalam ..odbytniczym.. to teraz bede czytac 3 razy zanim sie wypowiem :-)

Gość bialamasajka
To już są dni niepłodne...więc nie. Ale lepiej sprawdzaj je sobie na bieżąco, poznaj swoją płodność, będziesz wiedzieć w które dni może dojść do zapłodnienia, a w które nie. Jak nie umiesz tego określać pomocne może być coś takiego: http://www.naturalna-plodnosc.pl/antykoncepcja-bez-hormonow/var/15,119,1,afrodyta-tester-owulacyjny-test-owulacyjny-ze-sliny