Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MALUTKIE JEDNO PYTANKO

POMÓŻCIE TABLETKI ANTYKONCEPCYJNE

Polecane posty

Gość MALUTKIE JEDNO PYTANKO

Ni wzięłam dwóch ostatnich tabletek z opakowania, okres dostałam normalnie po tych dwóch dniach jak miałam dostać w 7dniowej przerwie, czy po tych siedmiu dniach mogę normalnie rozpocząć następne opakowanie? Kurcze no nie wiem gdzie zapodziałam tamto opakowanie z dwiema ostatnimi pigułkami. Mam nadzieję, że zrozumiale napisałam kurcze. Z góry dziękuję za pomocną odpowiedź.

cytat z ulotki,moze sie przyda "lekarz moze zalecic pacjentce,aby przestala przyjmowac tabletki z dotychczas stosowanego opakowania.W tym przypadku przez okres do 7 dni pacjentka powinna zrobic przerwe w przyjmowaniu tabletek wlaczajac w to dni kiedy zapomniala przyjac tabletki,a po tym czasie kontynuowac przyjmowanie tabletek z kolejnego opakowania"

Gość do tak bardzo
wez to opowiedz normalnie,bo w ulotkach to mozna same poezje niezrozumiale wyczytac

Gość zonaKraka
Ulotki też masz w internecie :) Ale generalnie tak, możesz zrobić przerwę wcześniej, i potem bierzesz, po 7 dniach, tak jak zwykle. Tylko pamiętaj wtedy że zaczynasz opakowanie w innym dniu tygodnia.