Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beznadziejawgłowie

boję się ciagle

Polecane posty

Gość beznadziejawgłowie

że mój chłopak już mnie nie kocha i nie chce, to jest straszne, ciągle o tym myślę i chce mi się płakać cały czas, juz nie mam siły na nic.a jego nawet nie ma :(

Gość Magdalena89
Wiesz ja tez tak czasami mam ; / wyje wtedy jak głupia... Ale on pozniej zaczyna byc kochany i wszystko jest ok ... Mam tez tak ze ciagle czuje ze robie cos zle... on ma gorszy huumor to ja juz mysle ze prze zemnie . Włozku pojdzie nie tak tez sie za to obwiniam... zwariowac mozna ;/

Gość beznadziejawgłowie
wiesz co,mam tak samo jak ty.a najgorsze jest to,że ja uważam,ze to jest już ten jedyny,do końca życia,chciałabym mieć z nim dom,rodzinę. a on tak chyba o mnie nie myśli :( czuję jakbym go ograniczała. jestem załamana, bo nawet nie mogę z nim pogadać, bo jest za granicą :O

Gość Magdalena89
Widze ze mamy cos wspolnego ; / tez czuje i wiem ze to ten jedyny na zawsze... bardzo go kocham . On mowi ze mnie tez kocha choc czasami zachowuje sie jak brzydko mowiac idiota ; / I szczerze to chce miec z nim dziecko bo czuje ze to nas polaczy bardziej a znam go na tyle ze wiem ze nie zostawilby mnie z dzieckiem... moge wiedziec ile masz lat ?

Gość beznadziejawgłowie
ja mam 21 lat

Gość beznadziejawgłowie
a do tego jestem bezrobotna, i tak mi się wydaje,że on nie widzie ze mną swojej przyszłości, zwłaszcza,że ma już 26 lat i większość facetów w tym wieku już jest ustatkowanych, wspólne mieszkanie,kobieta,dziecko. on też z początku mi tyle obiecywał,a teraz widzę,że już wygasł w nim ten zapał :( wcześniej się tak nie martwiłam,a od 2 mies żyję w ciągłej niepewności o przyszłość :(

Gość Magdalena89
Wiesz co ? mysle ze nie powinnysmy sie tak uzalac nad soba i zamartwiac tylko działac ! zachecac ich do siebie tak jak na samym poczatku, zmienic cos zeby na nowo poczuli to uczucie i wiedzieli ile moga stracic ! ;)

Gość beznadziejawgłowie
wiem, właśnie ostatnio ciągle myślę nad sobą, chce być dla niego lepsza,pokazać,że mi zależy bardzo,ale nawet na razie nie mam mozliwości za bardzo bo od ponad 2 misięcy się nie widzieliśmy i trochę się boję czy on po powrocie będzie tak samo się zachowywać jak wcześniej, czy będzie mnie zlewać.

Gość Magdalena89
a utrzymujecie jakis kontakt przez internet chociażby ? I kiedy wracasz ?

Gość Magdalena89
wraca*

Gość beznadziejawgłowie
tak,gadamy przez internet. no i właśnie nie wiem kiedy bo on ciągle przeciąga powrót...miał już być na święta, potem miałbyc w tym tygodniu,aż boję się go pytać ciągle,tez mnie to stresuje,ehh

Gość Magdalena89
No to widze , ze nie wesoło u Ciebie ;/