Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość margaret9

na co mezczyzni zwracaja uwage u kobiet?

Polecane posty

Gość margaret9

w szczegolnosci? jak sadzicie?

Gość Pawelo_0
na całokształt...

Gość Eutreewq
Na nic,podrywaja co sie da, a potem porzucaja, a jedna z druga mysla ze sa wyjatkowe, oni to robia automatycznie, bezmyslnie, tak mak kobiety bezyslnie kokietuja krecac dupa, a nuz sie jakis skusi

Gość margaret9
jaki wyglad?

Gość lily of my valley
jesli chodzi o wyglad to glownie figura.Dziewczyna jak ma przecietna twarz bd miala wieksze powodzenie, niz dziewczyna o ładnej twarzy i lekkiej nadwadze.

Gość lily of my valley
prezecietna twarz i super figure o to mi chodziło ;>

Gość jiojioj;
w dalszej kolejności w dłuższym związku na charakter, zaradność życiową, inteligencję. haha, chyba faktycznie w daaaaaaalszej kolejnosci:D

Gość pytajacaaaaaaa
zależy od faceta ale na ogół lecą na wygląd a później to już zależy od kobiety czy go usidli i zatrzyma przy sobie charakterem czy doprowadzi do tego, że będzie ją uważał za bluszcz/idiotkę/ślamazarę

Gość Eutreewq
Nie badzcie naiwne, facetowi zadko kiedy podba sie kobieta w 100 %

Gość hobbit_pl
uśmiech :)

Gość Eutreewq
Jak podobaazmu sie w 80% to masz szanse na slub

Gość pytajacaaaaaaa
aha i uważam, że kobieta powinna spełniać zasadę: dziwka w łózku, dama na salonach, kucharka w kuchni. Takiemu facetowi niczego nie brakuje i nie musi szukać gdzie indziej bo: w łóżku jest spełniony, jest dobrze karmiony i do tego może pochwalić się dobrze zachowującą się kobietą w towarzystwie ;)

Gość Patsy1980
A mnie dzisiaj ni z tego ni z owego podrywał żonaty chłopak z mojej miejscowości. Ma piękną żonę, a ja (mężatka) rozmiar 42, więc nie wiem o co mu chodzi,ale żeby było jasne spławiłam go;).

Gość pytajacaaaaaaa
patsy mężczyźni zdradzają gdy zaczynają się nudzić i szukają atrakcji, gdy im czegoś brakuje a kobiety z braku ciepła ;)

Gość Jujujrre
Ja wole jednak dziwke w salonie i dame w lozku

Gość Jujujrre
Tylko skonczony frajer da sie nabrac na wasze kurewskie stekania w lozku, jak bede chcial kurwe to zadzwonie do agencji

Gość Patsy1980
Tyle, że ja jestem szczęśliwą mężatką. W tej miejscowości mieszkam od 2 lat, a on z tego co mówił mieszkał w Anglii. Akcja była taka, że jadę sobie autobusem w innym mieście, a tu dosiada się koleś i mówi "no co tam", ja na to "nie rozumiem", on, "czy pani mieszka tu i tu," ja że tak, on no bo ja też mieszkam i takie tam, a gdzie Pani pracuje, trala la la. Jechaliśmy wcześniej tym samym busem i widocznie wtedy mnie skojarzył Ale widział,że traktowałam go chłodno, więc dał sobie spokój. Co z burak, masakra...

Gość Patsy1980
Dodam, że mam dość wyrafinowany gust, lubię starszych i wysoko wykształconych, a faceci w moim wieku szans u mnie nie mają. No,ale i ja nie szukam:).

Gość Jujujrre
Ale macie racje kurwy sa do dymania kochanki do kochania

Gość pytajacaaaaaaa
Jujujrre nie chodzi o samo stekanie tylko umiejetnosci, namietnosc, "aktywnosc"

Gość Jujujrre
A co ty myslisz ze nie odroznie kobiety ktora mnie pragnie od kurwiszona nacstawiajacego wszystkie otwory po to tylko zebym jej nie porzucil?

Gość pytajacaaaaaaa
swietnie, ze potrafisz odroznic desperatki ale są tez cwane kobiety, namiętne, ktore są po prostu dobre w te klocki

Gość pytajacaaaaaaa
tu nie chodzi o to, zeby lapac faceta na lozko ale o to, zeby on z nią mial dobrze pod tymi 3 względami. kobieta wartosciowa, ktora spelnia te 3 zasady nie daje za kazdym razem dupy tylko po to, zeby zatrzymac faceta. ona wie, ze sa chwile kiedy ze wzgledu na wlasnosc godnosc i poszanowanie po prostu sie odmawia.

Gość Jujujrre
Jak ktos cie fascynuje to po co jeszcze ma rznac jakas kurwe w lozku? Brzydza mnie takie baby

Gość jestem facetem i mowa moja bed
jestem facetem i mowa moja będzie krótka. pytająca ma racje ale dodam jeszcze, ze niektorzy faceci zdradzają bo po prostu to lubią. Jednak gdy wacek jest dobrze wymęczony to nie szuka się jeszcze tu i ówdzie

Gość Jujujrre
Nie masz pojecia jak dama moze byc namietna i podniecajaca bez tej kurewskiej otoczki