Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 77ujhk

czy warto kupić perfumy za 300 zl

Polecane posty

Gość 77ujhk

gdy ktos jest biedny?

Gość cena obstrukcyjna
warto kupić to co chcesz

Gość 77ujhk
na to 300 zl musze pracowac tydzien :/

Gość cena obstrukcyjna
no i? jak czegos bardzo chcesz możesz pracowac na to i miesiąc albo rok a jak lejesz na marke to kup sobie podróbe za 30 zł

Gość mój zięć
ja rozumiem ,chyba ... za 300 to dupa nie perfumy , lepiej kupić podróbę ,efekt taki sam czyli pachniesz jak 3/4 kobiecej populacji ,na perfumy potrzeba minimum 800 zł

Gość s89
Nie, możesz kupić podróbki tych perfum za 30 zł. Co to za idiotyczne pytanie? :O

Gość 77ujhk
takie za 300 zl pachną caly dzien, a takie za 30 zl kilka minut :/

Gość 77ujhk
te perfumy to euphoria, bardzo mi sie spodobaly

Ok. Gdy jest ktoś biedny to nie kupuje perfum nawet za 30 zł. Bo gdy jest ktoś biedny to ma w dupie czy pachnie paco rabanne czy pachnie mydłem! Ludzie zlitujcie się.

Gość 77ujhk
no dzieki, pocieszylas mnie, to jednak nie jestem taka biedna :O

Gość mój zięć
ładny zapach ,ale nie jest trwały zapewniam no i mnóstwo babejk tym pachnie ! nie kupuj

Gość jak chcesz
Jak Ci na nich zależy to kup. Byłam w identycznej sytuacji jakiś czas temu i kupiłam. Z tym, że te moje perfumy kosztowały w perfumerii ponad 400 zł, ale ja dorwałam na allegro za 150 zł. Na szczęście okazały się oryginalne. Może też poszukaj na allegro, tylko uważaj, aby nie trafić na podróbkę.

Gość buahahacha
do wiedzmy-a co biedny nie moze pachniec juz ladnie bo jest biedny?muysi myslec tylko o swojej biedzie?:O

Gość euphoria jest strasznie
oklepana, będziesz pachniała jak pół miasta...

Gość euphoria jest strasznie
nie chodzi o to że biedny nie ma prawa ładnie pachniec tylko o to że biedny ma milion wazniejszych potrzeb (żeby związać koniec z końcem do pierwszego-porobić opłaty i mieć na jedzenie) niż psikadło za 300zł :O gdybyś była autorko naprawdę biedna to być głupich pytań nie zadawała, a skoro w ogóle bierzesz pod uwagę zakup takich perfum tzn. ze taka biedna nie jesteś

Gość Babcia Przemka
hm...jesli zarabiasz 300 zł tygodniowo...to masz 1200zł na miesiac...TAK ? to zalezy... czy masz to 1200 zł tylko na swoje uciechy i duperele (bo np,jestes panną i mieszkasz z rodzicami)...Wtedy to tak,kupuj se nawet za 800zl...wolno ci to twoje pinionce... ALe jesli jestes samtoną matką,masz 2 dzieci...placisz sama rachunki to JA WOLALABYM NA TWOIM MIEJSCU KUPIC podróbkę za 30 zł...i 270 zl zostaje na zycie dla rodziny. :) MNIE NIE STAC NAWET NA DEZDORANT ZA 8 ZŁ... i wkurfiaja mnoie takie bedne pustaki -wiesniaki....snoby na pokaz...bieda az piszczy,dziurawe buty,drewaniana chaupa ,ale musi sie dowaetosciowac markowym perfumem.,phii... Po tym poznac wiesniaka ze jest brudny ,spocony i niedmonie ubrany ,a ma szpanerską póleczkę w pokoju z flakonikami perfum....(albo co gorzej kufle piwa czy kapsle-co za wiesniactwo)... :O

Nie warto. Kiedyś kupowałam drogie perfumy. Dior, Chanel. Po zakupie zapachu Salvador Dali który rozpływał się w powietrzu w tempie ekspresowym doszłam do wniosku, że nie warto. Zapachy ze średniej półki mają taką samą trwałość.

Gość Zajrzyj do
Hebe :))))

Gość gość
proponuje ci wizyte na www.perfumeria.in mają ogromny wybór markowych perfum w cenie 65 zł zapachy bardzo trwałe niczym nie odbiegają od sephory i są dużo lepsze niż w hebe