Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość deqffq24

jak myslicie od jakiego wieku jest coraz mniej wolnych dziewczyn i od

Polecane posty

Gość deqffq24

jakiego wieku trudniej znalezc dziewczyne ?

Gość Charles M.
Dobre pytanie. Po 25 zaczyna być ciężko, zostają same nieciekawe przypadki (brzydkie, tłuste, psychiczne). Zauważ że najlepsze, najładniejsze i najbardziej stabilne psychicznie dziewczyny są zajęte już od wczesnych lat powiedzmy 19, 20. Naprawde dobrej dziewczyny raczej typy nie chcą odpuszczać i walczą o nią, dochodzi potem do sytuacji że przed 30 wolne zostają takie, których po prostu nikt nie chciał

Gość Dariuśk..a
hehehehe dobre:) z jakich wy czasach żyjecie??

Gość dianamnj
Charles M. s s przesadzasz troche

Gość vsggrgrw
Dariuśk..a wyjasnij co tu amputujesz ?

Gość hgnkl,olol,
nie przesadza, ma rację.

Gość Charles M.
Przykładowo ostatnie dwie dziewczyny z którymi byłem w stałym związku (czerwiec-październik, październik-luty) miały ze sobą tęgie problemy. Obie były po 25. Rocznik 1986 miał problemy z alkoholem, i to niemałe, na każdym spotkaniu chciała chlać cokolwiek. Rocznik 1987 był niesamowicie natręny (smsy i telefony o 4 rano). Najmniej problemów miałem z kobietami młodymi, w wieku do powiedzmy 24-25 lat, potem jest już mocno gorzej, źle

mam 27 lat, spotykałam się z facetami, i to nie kiepskimi i cały czas to robię.... więc nie wiem skąd teoria, że w tym wieku nie mam fajnych ludzi

Gość Charles M.
Ale może ci faceci myślą że ty jesteś kiepska

Gość ZXS.
przed 30 nie ma już nic ciekawego, najlepsze zajęte od lat nastoletnich albo wczesnych 20

Gość dianamnj
od 20 ? co wy wygadyjecie do 25 liczy sie tylko dziewictwo

Gość Charles M.
Jakie dziewictwo, jakie to ma znaczenie. Chodzi o to że naprawde fajnej kobiety sie nie zostawia co do zasady, większość koleżków to wie dlatego wszystkie najlepsze są pozajmowane stale bez realnych przerw od początku studiów najpóźniej

Charles M. Ale może ci faceci myślą że ty jesteś kiepska hehehe może... szkoda,że faceci tak nie uważają:D jestem normalną laską, która umie się bawić i umie być z kimś.... ale te czasu kiedy w wieku 20 lat miało się męża dawno minęły... nie wiem w jakim towarzystwie się obracacie, ale generalnie w firmach w których pracowałam i pracuję, większość fantastycznych lasek jest wolna:D

Gość Charles M.
A to ciekawe. Jako że sam pracuje w bardzo dużej korporacji prawnczej, wybacz mi słownictwo, ale sądze, że jednak pieerdolisz. Tak, czasy kiedy sie brało ślub w wieku 20 lat to oczywiscie minęły i bardzo dobrze. Ale nadal ludzie ze sobą pozostają w związkach po wiele wiele lat, mieszkają razem i robią wszystko to co ludzie po ślubie. Znam mnóstwo atrakcyjnych kobiet w moim wieku, czyli już nie najmłodsze, i są "wolne" w sensie nie zamężne, ale w trwałych związkach, które trwają po 8 czy 10 lat, od końca liceum czy początku studiów, nie wprowadzaj ludzi w błąd

ja też byłam w długich związkach, ale 10 lat i bez ślubu skończy się rozstaniem:) ja szanują siebie i jeżeli mi coś nie odpowiada to to kończę... dziwne, że w podobnym fachu robimy a jakieś pary zupełnie inne