Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniesmaczona__mama

Mam córkę brudaskę

Polecane posty

Gość Dhjjuhgtg
Ludzie wy macie nie pokolei w glowie? To ze was rodzice wywlili na zbity ryj po 18, to nie znaczy ze wszystkie domy sa takie patologiczne

Gość zniesmaczona__mama
Z niczego jej nie rozliczamy, a wręcz przeciwnie nawet pytamy czy czegoś nie potrzebuje bo to w końcu nasza córka i chcemy pomóc.

Gość zniesmaczona__mama
Gdzie takie publikacje mogę znaleźć ? Może to byłby pomysł

Gość Dhjjuhgtg
Pozz tym uzywanie wspolnej pasty jest niehigieniczne

A zęby ma zdrowe? Może jak kurwisko będzie miało problem z próchnicą to sie weźmie w końcu za mycie zębów.

Gość Dhjjuhgtg
A nie mozesz wejsc do jej pokoju i po prostu spytac sie dlaczego ma taki burdel?

Gość Katjja
Przepraszam bardzo ja mam 28 lat i też mieszkam z rodziną. Nie pomyśleliście o tym ,że kogoś nie stać na samodzielne mieszkanie. Twoja córa ma depresje poszukaj jej dobrego psychologa. Ja nie pracuje, ale dbam o higienę nie wyobrażam sobie przyjmować gości w piżamie , bez makijażu.

Gość kasia...///
no pisałaś, że jest brudasem. pytam więc jakim cudem jej z pracy nie zwolnili??:O bo jest spora różnica między bałaganiarstwem a byciem brudasem! córka popełniła zbrodnie, że se w pizamie siedziała. ja pierdykam kobito. zastanów się nad sobą. córce daj spokój bo nie kazdy musi być pedantem zaraz. na szczeście dziewczyna się niedługo wyprowadzi z domu. i spokojna o nią twoja (nie)potargana...:O

Gość ssmmmuuttnnaaa28
Ma depresję na pewno

Gość zniesmaczona__mama
HA, ale zapodałyście mi pomysł. Podkradłam się do łazienki i nakryłam ją jak nakłada sobie mojej pasty! A to chytra baba.

Gość zniesmaczona__mama
tam wyżej to nie ja pisałam

Gość zniesmaczona__mama
Porozmawiać ? Myślicie, ze z nią nie rozmawiałam na ten temat. Ona uważa, że wyolbrzymiam i nie ma żadnego problemu.

Gość mefrmpe
tak qrwa biedroneczki a ksąd do chuja wziąc 200 tysi miminum na własne mieszkanie w wieku 25 lat? Starzy ci zasponsorowali? To nie masz sie czym chwalić a jak wynajmujesz i z kazdej pensji minimum 1000 zł wydajesz to masz nie tak z deklem chyba więc weź tu nie pierdol ze po maturze wszyscy wywalają się z domu bo niby gdzie mieszkają?

Gość Dhjjuhgtg
Musisz to powiedziec przy jej xhlopaku i niech sie zastanowi czy chce taka zone

Gość buahahahhahahahhaha
Biedronka pierniczy a pewnie sama w domu siedzi na u3maniu starych :D

Gość dżoaanne adjkadj
śmiać mi się chce z Was, które piszą, że dziewczyna powinna już dawno wyprowadzić się z domu, że to nienormalne, że mieszka z rodzicami. Pytam się was, czy myślicie, że każdego stać na mieszkanie? Znam małżeństwa, które nawet po slubie muszą mieszkać z rodzicami, bo ich nie stać na własne mieszkanie. Nawet ja mam 27 lat, a mieszkam z rodzicami, nawet mnie nie stać na wynajem zapyziałej kawalerki, a co dopiero na wzięcie kredytu hipotecznego. Nigdzie nie jest powiedziane, że czyjkolwiek dzieciak ma się z domu wyprowadzić jak skończy 20 lat. Może mieszkać z rodzicami do końca życia, własnego dziecka nie wygania się z domu.

Gość zniesmaczona__mama
Po dokładniejszych oględzinach okazało się że to nie makijaż a brud! Zastanawiają mnie resztki zaschniętego kału na moim gumowym dildo

Gość qwewqeqweq
zostaw dziewczyne w spokoju, i zajmij się swoim odbytem, tez pewnie zarosniety, stara krowo

Gość zniesmaczona__mama
dżoaanne adjkadj Co ty wiesz? Gówno wiesz! Tyle wiesz

Gość zniesmaczona__mama
Kurcze naprawde martwi mnie to co ona robi... Znalazła robote w pgerze obrabia pola bizonem i myśle ze bierze przykład od tych rolnych koleżkow z roboty bo oni też raczej w łazience są od wielkiego dzwonu

Gość xxxLALALALALAxxxy
"Uswiadom, czy, grozi niemycie pewnych okolic ciala nawet 2 razy dziennie, " to nie dotyczy ludzi z kafe, ludziom z kafe wystarczy raz na tydzień przetrzeć rowek między piersiami i między pośladkami. nie będą sobie przecież flory bakteryjnej niszczyć

Gość zniesmaczona__mama
Ino tak zrobie bo sie karaluchi zalegno i bedzie

Gość zniesmaczona__mama
Dziękuję osobom, które pod moją nieobecność się podszywały pod mój nick ! Porozmawiałam z Córką i myślę, że będzie OK. Nie obgaduję jej na forum, a proszę o poradę, a to różnica !!