Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studzienna street

Młode kobiety lubią przestępców i złych facetów. Spokojnych nikt nie lubi

Polecane posty

Gość studzienna street

Słyszalem wczoraj rozmowe grupy młodych lasek, jechały na impreze...''jarały'' się jakimś kolesiem, który trafił do więzienia za iles mandatów ,wyszedł i znowu go zamknęli za włamanie do jakiegos magazynu, podobno taki fajny jest , malo sie nie posikały jak o nim opowiadały... Dziewczyny wygladaly na normalne, przy kasie, szly do dobrego klubu ... tragedia potem doszlo do nich jakis dwóch typów, tez widac ze nie patologia z biedoty To okropne, spokojny facetów jest dnem

Gość bzbzbzbzyk
prawiczku wracaj pod kołderkę do mamusi💤

Gość niestety dla dzisiejszych
młodych kobiet ułożony normalny facet jest ścierwem

tak już jest i tego nie zmienisz. Wystarczy popatrzeć ile na serwisach randkowych jest samotnych matek...

Gość studzienna street
bzbzbzbzyk - typowa kafeterianka

Gość studzienna street
dlaczego myslicie tylko i zabawie, chalniu, ruchaniu i jakiś zjebach, którzy nie nadają się do zycia ? Przeciez tacy konczą na dnie, pod Żabką z piwem albo w pierdlu, przy dobrych wiatrach czeka ich przeciętne życie na kredytach. Spokojny, ułozony facet to chyba lepsza inwestycja ? Cóz, mam powodzenie tylko u starszych kobiet, nie mogą się mną nachwalić a młodsze olewają cieplym moczem i doklejają etykietke ''frajer, nudziarz''

taki zły facet imprezowicz to ciągłe emocje bo nigdy nie wiadomo co się stanie. Kobiety nie lubią spokojnego życia. Szczególnie te młode.

Gość iughiuhu8y8998890
Coz, musisz po prostu poczekac, az te dziewczyny dorosna, lub przejada sie na takim "silnym samcu", i wtedy zaczynaja doceniac spokojnych facetow, wiem co mowie :p

iughiuhu8y8998890 kiedyś znałem przypadek co przejechała się na takim facecie a potem kolejnego takiego samego szukała. Niektóre dziewczyny się nie zmieniają...

Gość 0987u686t876
iughiuhu8y8998890 Coz, musisz po prostu poczekac, az te dziewczyny dorosna, lub przejada sie na takim "silnym samcu", i wtedy zaczynaja doceniac spokojnych facetow, wiem co mowie 3 Zgadzam się. Mnie też za młodu nie chciały a teraz to aż się nie mogę od kobiet oderwać Kobieta musi dostać po dupie by docenić dobrego faceta.

Gość studzienna street
Tak myslalem, ze to ktoś napiszę :( nie chcę czekać i brać ''towaru'' po 5tym włascicielu :( to tak jakbym kupował 10letnie auto po wypadku, pozniej nigdy nie wiadomo co z nim będzię i na pewno szybko się rozleci :O

Może on nie chce takiej, którą w młodości miały dresy itp.? A druga sprawa z tymi starszymi kobietami, czy one się zachwycają tak tylko i też by z nim w związku nie chciały być. Tak jak się zachwycają grzecznym chłopczykiem z przedszkola, który mówi dzień dobry, do widzenia, ma kołnierzyk i ładną fryzurę.

Gość iughiuhu8y8998890
Tak juz niestety jest :p Ale wiesz... co ma byc to bedzie, jak sie akochasz to nie powinno ci to przeszkadzac :p

Gość wystarczy popatrzeć po
przeciętnej samotnej matce. Najpierw ruchacze, buchaje rozpłodowi a później oczekuje porządnego, odpowiedzialnego faceta szkoda, że nie szukają takich przed:(

Gość iughiuhu8y8998890
Facet cham imprezowicz ciemny typ - silne geny dla potomstwa, facet spokojny ulozony - dobry material na wychowanka i utrzymanka rodziny :)

Gość ot.co.
Jak szukasz dziewczyny w klubach to się nie dziw, że same takie 'cuda' znajdujesz... Nie wrzucaj wszystkich do jednego worka, może co? Jeśli ja w życiu spotkałabym paru facetów, którzy woleli by wielkie biusty to od razu znaczy, że wszyscy tak mają? Uwielbiam takie generalizowanie.

Gość iughiuhu8y8998890
typowe polskie realia, mlodziez zabawia sie w hucznych dyskotekach, zwraca uwage na wytapetowane lalunie u ktorych co 2 slowo to kurwa, ja pierdole i wsrod takich szuka oddanej partnerki na cale zycie :D :D :D

Gość hug man
Znam parę samotnych matek, które są dużo młodsze ode mnie i może nie wprost, ale wykazują pewne zainteresowanie moją osobą. Dziś jestem do takiego związku nastawiony negatywnie, aczkolwiek nie aż tak bardzo negatywnie niż np 5 lat temu. Wtedy to nawet nie odezwałbym się do takiej kobiety uważając ją za gorszą i zhańbioną. Dziś normalnie z nimi rozmawiam, a one chętnie podtrzymują rozmowę jak się nie klei. Jak pytam o zdrowie dzieciaków to są wręcz wniebowzięte. Może za parę lat na skutek bezowocnych poszukiwań partnerki dla siebie przygarnę jakąś samotną matkę? Kto wie ..

"typowe polskie realia, mlodziez zabawia sie w hucznych dyskotekach, zwraca uwage na wytapetowane lalunie u ktorych co 2 slowo to k**wa, ja pie**ole i wsrod takich szuka oddanej partnerki na cale zycie " A co? Mam zwracać uwagę na jakieś zaniedbane szare myszy? Wytapetowane laski przynajmniej wkładają jakieś wysiłki żeby się podobać.

Gość ot.co.
Samotny Romantyk II - skoro tak sądzisz to później nie zrzędź, że takie wolą złych facetów, albo nie pisz, że wylądowałeś na dołku, bo tak się jakieś paniusi podobało :) Lepiej idź do do jakieś ekskluzywnej kurewki od razu, taniej wyjdzie :)

Gość iughiuhu8y8998890
Samotny Rom,antyk- jest wiele zadbanych i slicznych dziewczyn takze poza dyskotekami, mozesz m i wierzyc :p

Gość Autorko to były jakieś
debilki takie jak ty nie kazda poleci ci na przelecianego przez kilkudziesięciu facetów

Gość ot.co.
Poza spędami w klubach też istnieje życie i to wiele ciekawsze niż upijanie się i lizanie z byle kim :) Na nudę podejrzewam, że tacy ludzie narzekają dużo rzadziej od tych, dla których całym życiem jest impreza :)

Gość nie wiem kurka wodna
Rozumie, że laska nie chcę być z nudziarzem ale to nie znaczy, że fajną zabawę zapewni im koleś, który ma kłopoty z prawem. Jakiś koleś, który co drugie słowo które używa to kurwa, chuj itp. albo koleś co patrzy co by tu rozjebać, mocny w gębie i w grupie. Przecież są też kolesie, którzy mają jakieś konstruktywne i rozwojowe zainteresowania np uprawiają sporty ekstremalne albo lubią podróże. Nie wiem czy bardziej nie chodzi tu o lans z tzw bad boyem, bo wszyscy się go boją bo on jest taki i siaki i teoretycznie potrafi przyjebać komuś. Znam taki przypadek laska wyszła za gościa o 9 lat starszego który ostatnie 6 lat spędził w pierdlu, koleś dla ,któego nie ma powrotu do społeczeństwa bo zawsze będzie kombinował. Koleś po prostu boi się uczciwej pracy nigdy nie pracował normalnie zawsze kombinował. Urodą nie grzeszy taki klocek z brzuchem a laska z wyglądu nawet ładna.

Gość dla młodej kobiety każdy kto
nie imprezuje, nie upija się i nie nadużywa alkoholu czytaj - nie żyje tak jak właśnie młode kobiety jest uznany za nudnego nudziarza

Gość do Lars Ulrich*
ktos moze byc ciekawy, ale brzydki, wiec bedzie sam

bo spokojni sa postrzegani jako ciapy, a ci drudzy jako mescy i wgl.. wazne, zeby facet mial dobre podejscie do kobiety