Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eloelaeli

Mam dosyć młodego wygladu

Polecane posty

Gość eloelaeli

Mam 25 lat, wyglądam na 17 max. Jestem wysoka, bardzo szczupła, włosy półdługie niefarbowane - ciemny blond. Twarz mam bardzo młodziutką. Ubieram się zazwyczaj tak jak mi wygodnie, na sportowo, czasami odstrzelę sie w coś eleganckiego. I mam dość tego, ze ludzie mnie olewają i nie biorą na poważnie, zwracają sie do mnie per ty, per dziewczynko etc. Wczoraj czekałam kilka minut przed ladą sklepowoą by ktoś mnie obsluzył, a stały tam 3 kasjerki i dopiero po kilku minutach łaskawie na mnie popatrzyły. Gdy podeszła starsza osoba obsłuzyły ją od razu. Co ja mam robić? Mam dosyć olewania mojej osoby.

Gość eloelaeli
Jaki kolor włosów postarza? Jaka fryzura?

Gość ja tam nie wiem gdzie robisz
zakupy ale we wszystkich sklepach jakie odwiedzam obsługa klientów jest wg kolejności nie wieku :P

Gość łysy kolor se zrób
do tego brwi krzaczaste i bedzie ok

Gość eloelaeli
Oj, tam były dwie lady, ja stanęłam przy jednej z nich, wszytskie trzy baby stały przy tej drugiej coś komentując. Doskonale widziały, ze ja tam czekam! Do tejże ich lady podszedł facet z dziciakiem i od razu go obsłuzono a ja nadal czekałam jak głupia. Powinny były podejśv od razu, czułam się jak pajac i na końcu jezyka już miała zdanie - moze mnie ktoś łaskawie obsłuzyć.

Gość up=.
''Ja tez wygladam mlodo'' - nie ma to jak sobie przyslodzic z samego rana :classic_cool:

Gość Basia Lasia
Ja mam 40 a dają mi góra 26, jak idę na imprezę do klubu to studenci szaleją na moim punkcie i nie mogę się opędzić, a wczoraj jakiś młodzian na oko 18 letni zapytal mnie o godzine i powiedział na "ty" a nie pani :D a w sklepie kilka razy w tym roku chcieli odmnie dowód jak kupowałam wino :)

Gość ahahaha jasne
:D :classic_cool: a świstak siedzi i zawija je w te sreberka

Gość Basia Lasia
a najlepsze jak pół roku temu byłam pare dni w szpitalu i odwiedził mnie maż i pielęgniarka powiedziała mi "pani tata przyszedł w odwiedziny", cześto biorą go za mojego ojca a jesteśmy równolatkami :)

Gość gsgsdgds
Basia Lasia wygrałaś aparat fotograficzny za najlepszy post dnia.:D Wspaniałe, prowokacyjne podsumowanie pomarszczonych kafeterianek.:D Nagrodę możesz odebrać w poniedziałek, w spelunie o2.pl. :D

Gość Basia Lasia
wtedy w tym szpitalu to wszyscy lekarze mnie mieli ale było fajnie :)

autorko ciesz sie ze wygladasz mlodo. ja 3 lata temu, tez mialam 25 lat i pewna pani zapytala mnie do ktorej klasy chodze... a ja jej odpalilam ze szkole skonczylam 5 lat temu i w tym roku wychodze za maz. ale to byl komplement, naprawde. moze mocniej sie maluj.

Gość odstapie ci moje zmarchy
i cellulit, kup se do tego plaszcz po kostki i beret, bedzie git.co za kretynka!a ja mam problem bo za duzo kasy, chyba zaczne palic banknotami w kominku bo nie mam w szafie miejsca na ciuchy

Gość elaeloeli
Sama jesteś kretynką. Dla mnie to jest problem i gówno mnie obchodzą Twoje zmarszczki.