Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młodazonaapl

jak przestac kochac...

Polecane posty

Gość młodazonaapl

Bylam z pewnym panem 10 lat, w tym 3 lata malzenstwa Stanowilismy fajna parę wydawalo mi się -dobrana ,kłócilismy się jak każdy i to głównie o jego skłonność do alkoholu Mielismy poważne plany na ten rok -kupno mieszkania, wakacje z naszym kilkumiesięcznym synem... I cos się stalo. Kilka dni chodził struty, nie chciał rozmawiac o co chodzi, wkoncu oznajmil mi ze dalsze trwanie w malzenstwie jest bez sensu i prosi byśmy się rozstali. Przeżyłam szok, zalamanie i wszystkie negatywne emocje, minęło już parę tygodni, emocje moje opadają ale nadal go kocham... A może to uczucia z lęku przed samotnością czy przyzwyczajenie? Boję się ze już nic dobrego w życiu mnie nie spotka :-( A na spacerach same szczęśliwe PEŁNE rodziny z dziećmi, i tak mi zal synka :-(

Gość no sie pewniezakochal
a u ciebie to tez przyzyczajenie , minie ale moglas na to wpasc wczesniej slub po 7 latach? wiadomo ze z wygody, sympatii. jak sie kocha, nie czeka sie az pojawi sie inna, a on czekal. nie pojawila sie wiec wzial ciebie. dziecko po 9 latach zwiazku? analogicznie. to nie milosc autorko. to wygodnictwo, lenistwo, zasiedzenie.

Gość no sie pewniezakochal
jeszcze sie zakochasz . bo ty tez go nie kochasz. zobacz jak piszesz o sytuacji. co jest dla cibeie wazne. ze na spacerze pelne rodziny a ty sama. to nie tak jest z miloscia, uwierz.

Gość młodazonapl
Mamy po 29 lat, wcześniej studia, podazanie za lepszą praca i lepszym jutrem, było ok, czulam troskę z jego strony, napewno jest ktoś inny, co do tego nie mam wątpliwości tymbaedziej ze chce rozwodu na już O spacerach i rodzinach pisze by nie uzewnetrzniac wszystkich tych odczuć i emocji które mnie wypełniają, bardzo to boli