Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proszeo wyroumialoscc

czy mogę być w ciąży?

Polecane posty

z góry uprzedzam, ze jestem niedoswiadczona i dla wielu moje pytanie moze wydac sie smieszne- otóż uprawiałam petting z moim chlopakiem, kilkakrotnie jego penis ocieral sie o moją 'cipke', jednak nie wchodził w nią calkiem.. jestem dziewicą, ale moja błona została przebita własnie przez ten petting.. chłopak doszedł na mojej 'cipce' (nie we mnie), czy sperma mogła się jakos przedostać do mnie? (cały czas ocierał sie o moją cipkę), były to dni płodne, czy mogę byc w ciąży? czy znacie przypadek gdy przez petting ktoś zaszedł w ciąże? prosze potraktujcie mój post poważnie, wiem, ze przesadzilismy, mam nauczke na cale zycie :(

dodam, ze cały czas utrzymuje mi się temperatura w granicach 37,4 stopnie celcjusza, a mój brzuch jest cały czas twardy i napięty, a piersi powiększone :(

Gość wszystko zajęte jużżżżżżżżż :(
Słyszałam "Urban legend" o "Tomciu Paluchu", który zapłodnił dziewczynę przez petting, ale osobiście nie znam takiego przypadku. Nie panikowałbym, tylko poczekałabym na @. Skoro już musi kończyć na tobie, niech kończy na brzuchu albo piersiach, a nie na, jak mówisz, c*pce.

Gość oszalałaś chyba....
Pewnie że możliwe. Gratuluję.. Petting pettingiem ale sperma na narządach rodnych kobiety może skończyć się ciążą. Urodzisz na przełomie grudnia2013/stycznia2014