Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie do tych, ktorzy byli

JAKI HOTEL W EGIPCIE POLECACIE?

Polecane posty

wybieramy się w tym roku do Egiptu, jaki hotel polecacie, ważne by był bezpośrednio przy plazy i były liczne zjeżdzalnie(pod dzieci), piszcie od razu jaki region:)

Gość pytam sie tych, ktorzy byli
wow, dzięki, bardzo fajny hotel:), a w ogole nie rzucił mi sie w oczy przy przeglądaniu ofert:) ktos jeszcze ma jakies fajne propozycje?:)

Gość fgdffd
titanic jest dobry, tez tam bylam i aqua blue resort w hurgada tez jest super

Gość fanafanabora
JUNGLE- spotkałam się z samymi dobrymi opiniami od osób, które tam były. Podobno na wyjazd z dzieckiem rewelacja

ten Jungle też fajny:) tylko juz droższy:)

podnosze temat:)

Gość fghsrhaehgswghwa3y
W Titanic Palace jest fajnie, bo mozna korzystać z dwóch hoteli: Titanic Palace i titanic Beach&aqua park, gdzie sama nazwa wskazuje znajduje sie wielki aqua park. Dzieci nasze wybawiły się świetnie i my również :) Ponadto jest bardzo szeroki allinclusive, co przy dzieciach też jest bardzo ważne: "mamo soczek, mamo cole, mamo loda" więc praktycznie w każdym miejscu hotelu (poolbar, lobbybar, bar na plaży, no i bary w Titanic Beach)serwowane były wiecznie frytki, hamburgery, spagetti, napoje zimne i ciepłe. Rano animacje przy basenie, wieczorem w lobby, do tego super dyskoteka. Nie ma ograniczeń co do alkoholi. Są dostepne 24h/dobę. Pokoje czysciutkie, codziennie sprzatane, obsługa bardzo miła, nie nachalna!-dla mnie ważne. My mielismy pokój z zejściem do basenu-co prawda wykupiony miałam inny, ale z racji tego, ze dla mojej niespelna dwulatki zabrakło łózeczka(było tyle dzieci) dali nam w przeprosinach ten pokój. Po prostu bajka! Rano moje dziewcze wstało, przetarło oczy, brało koło do pływania pod pachę i juz się wybierała do basenu :D Hotel ma bardzo rozległy teren, jest bezposrednuo przy plaży na której jest pomost należacy do hotelu. Z niego z maską i rurką mozna podziwiać rafę koralową a dla jeszcze ładniejszej rafy mozna było wypłynąć dalej w morze(zapisy na pomoscie prowadził Pan) 3 razy na dzień. Co jeszcze...acha! :) Raz na pobyt dla każdego jest rezerwacja w restauracji a'la carte: chinska, meksykańska, grecka i tam jakieś nie pamietam :) do tego raz na pobyt masaż w spa i fryzjer-robia fajne warkoczyki :) My lecielismy z Ecco Holiday i wszystko było tzw"cycuś glancuś". Ponizej dam Ci link do oferty: http://www.eccoholiday.com/hotel/egipt/hurghada/titanic-palace/?oferta=bdfad4da3e7d4d078fecf512079347da551c387255e080cbb2d4672bc6c376d0 acha, i jeszcze wycieczki fakultatywne-mozna już przed wylotem zarezerwować i opłacić takową w biurze Ecco. My byliśmy w Kairze (grzech lecieć do egiptu i piramid nie wiedzieć :)) Och...zazdroszcze Ci straszliwie...Poleciałabym w tym roku, ale jestem w 5m-cu ciaży i nie chciaąłm tym razem wypuszczać sie tak daleko.. Pozostała mi Grecja-Zakynthos w czerwcu, ale do egiptu na pewno polecę jeszcze za rok :) Butelkę Bactrim sobie kup, bo wieszjak to w Egipcie z tymi ich bakteriami. Udanego wczasowania życzę!

Gość gahekz
Sol y mar Abu Dabbab w marsa Alam... Super rafa, wielkie żółwie w zatoce, ładne pokoje, dobre jedzenie, a przede wszystkim cisza i spoloj:)

fghsrhaehgswghwa3y dzięki bardzo za wyczerpujący opis🌼 obejrzeliśmy go wczoraj cała rodzinką i wszystkim się podoba:)

Gość fghsrhaehgswghwa3y
Bardzo sie cieszę, ze sie wam podoba :0 plus jest też taki, że odleglosć od lotniska to ok.10km. Ważne dla rodzin z małymi dziećmi, które po 4godzinnym locie samolotem nie muszą juz sie nie wiadomo ile "taszczyć: jeszcze busami do hoteli. Zwłaszcza, zę nie wiadomo o której gdzinie byłby lot. nic tak nie wykańcza jak nocne, albo wczesno ranne latanie...Ja teraz mam lot o 3:05 a o 1:00 mam zbiórkę, do tego godzina drogi na lotnisko...juz widzę to "larmo" mojej śpiacej królewny :)

wiesz, jeśli chodzi o długie loty to my już weterani:) wiec te 4h to luzik:) my do Wawki na lotnisko mamy 1,5h jazdy autem i tez nie lubimy z samego rana,a le coz...ja zawsze w samolocie zasne wiec wychodzę wypoczęta, dzieciaki podobnie, tylko maz czuwa:)

Gość emi 26
W Hurghadzie jest rewelacyjny hotel Le Jardin Resort. Duży z wieloma atrakcjami i smacznym jedzeniem- każdy znajdzie coś dla siebie. Wrażenia wspaniałe... ojj nie chciało się wracać;-) POLECAM!!!

Gość fghsrhaehgswghwa3y
A w jakim wieku masz dzieciaczki? Ja w tym roku jadę bez meża-zmienił pracę i nie dostał urlopu ;/ ale dalam mu zajecie na czas jak nas nie bedzie: musi pomalować pokój córki, salon i sypialnie, wieć myślę, zę nudzić się nie będzie :) Jak moj "opiekun" jedzie z nami moja mama. Mężulek ucieszony: "gdy nie ma kota w domu to myszy harcują" a tu nie będzie dwóch kotów :D Z jakiego biura chcece lecieć?

Gość pytanie do ty, ktorzy byli
dzieciaki już starsze, 7 i 11 lat:), zwykle latamy z Neckermannem i Tui( ale były to nietypowe kierunki), jak w tym roku zobaczymy? jutro podjedziemy u nas w mieście do 2 zaprzyjaźnionych biur

Gość fghsrhaehgswghwa3y
Dlatego trzeba przed sezonem albo po latać :) Same plusy-nie ma przepychu, kolejek w stołówce, dzieciaków w wieku szkolnym. W kwietniu temp.ok.30-32C a we wrześniu 32-34C więc idealnie dla na s Europejczyków :)

:) jak tu zajrzysz to mam jeszcze pytanko, czy w tym Titanicu dużo było Polaków?, powiem,ze wolalabym,zeby nie bo to żaden relaks slucgac użerających się par, tak tylko chyba Polacy tak maja:D

Gość matuulka
tez byliśmy w titanicu, ale jeszcze wtedy nie mieliśmy dzieciątka, sami bawiliśmy się jak dzieci:) Polaków- poznaliśmy 2 pary, z obcokrajowców przeważali Rosjanie. Byliśmy w grudniu, więc pogoda rewelacyjna.

czyli nie jest oblegany przez Polaków?:)byłoby super:)

Gość she_no name
tez byliśmy Aqua Jungle Park - rewelacja, jedyny minus,ze nie jest bezposrednio przy plazy, ale przy takich atrakcjach dzieciaki nawet nie zechcą isc na plażę:)

iberotel aquamarine resort w hurgadzie, bardzo nam się podobało , ładnie czyściutko , a i robią fajowskie figurki z ręczników , pyszne jedzonko na dole wielka stołówka i bierzesz co chcesz , hotel polecam :)

Gość oczywiscie Dana Beatch resort
w Hudgardzie

Gość zalezy za jaka kasę
:)

Gość Dana Beatch jest super
polecam:)byliśmy tam 2x

Gość fgahahauuauau
Od meza brat jedzie do Titanic Palace :D. Pokazali nam oferte - rewelacja! Az sa tak podjarani ze nie moga doczekac sie tego wyjazdu, a jada z nimi dzieci oczywiscie, to beda miec niesaowita frajde :)

Gość safasdgdasg
sdgsdga

Gość tez bedziemy w Titanic Palace
w lipcu:) zajebisty jest z fotek i opinii znajomych, którzy byli w tamtym roku

Gość pamietajcie tylko,ze te 5
gwiazdek to jak nasze 3-4 zebyscie się nie rozczarowali

Gość monika6222
Ja od zawsze hotele rezerwuje na stronie: http://trivage.pl/ , bardzo szybko i przyjemnie wyszukuje się hotel w danym mieście. Wystarczy wpisać miasto, wybrać termin i gotowe :)

Gość loookatthis
może Hotel Wilga w Katowicach? byłyście?