Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jutka26

nie mam gdzie sie podziac z coreczka....

Polecane posty

Gość Jutka26
nie zaradna? no fajnie cale zycie sama na siebei pracuje.ale co ty mozesz wiedziec dzieki dziewczyny co zrobie to moj probem ja poprostu peklam pa

Gość Ludzie nawet jesli
Jutka jesli Ci sytuacja w domu nie odpowiada a z mezem na ten temat rozmawialas i nie masz jego wsparcia to wyprowadz sie. Jest bardziej prawdopodobne ze maz sie otrzasnie i jednak zacznie cos robic a jak nie to coz, dziecku ojca nie zabierasz to ojciec decyduje czy woli mieszkac z dzieckiem i zona czy z mamusia

Gość ROMAN1975
piszesz że nie chcesz dziecku ojca odbierać a na początku pisałaś że nie wiesz co robić i chyba tabletek sie najjesz.a nie pomyslałaś że dziecko też matke potszebóje? każdy z nas ma jakieś problemy czasem jest lepiej czasem gorzej ale żyć trzeba.

Gość aznapomaranczowo
justka ! musisz sie wziąść w garść. Teraz jest ladna pogoda wylaż z corka na spacery,do znajomej,koleżanki aby jak najmniej być w domu, Musisz z mężem pogodac... nie da rady sie wyprowadzić i cos wynająć? ja nie dawno przechodzilam cos podobnego. Wyprowadzilismy sie od teściow ale mąż za to jest teraz za granicą a ja z synkiem 14 miesięcznym jestem sama. Tęsknie bardzo za mężem rozmawiamy codziennie,planuje za ok rok do niego sie przeniesć.... jestem mega wypoczeta odkad sie wyprowadzilismy od tesciow :)

No widze ze przyslowia sie sprawdzaja wyzekala sie zaba blota i w nie wpadla (no moze nie do konca ).Nie zyczy sie komus czegos co Tobie nie mile teraz boli a Karma Cie dopadla ... Tylko nie wiem czego oczekujesz od kobiet tutaj ,,jak napisalas wsparcia" ale zapomnialas o jednym - Ty nie masz pojecia co ono znaczy ...Mam wrazenie ze jestes malolata ,ktora w zyciu musi sie jeszcze duzo nauczyc ...Ale mimo wszystkich upokorzeń ktore napisalas zycze Ci powodzenia ,zeby wszysciutko Ci sie ulozylo