Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sporo

druga szansa

Polecane posty

Gość sporo

czy sa tu osoby które dostały kolejna szanse od partnera/partnerki i jej nie zmarnowały, badz osoby które popełniły bład, bardzo załuja i chciałyby dostac druga szanse od dziewczyny/chłopaka?

Gość sporo
osobiście znam faceta który lubił wypic, moze nawet był alkoholikiem ale dziewczyna była stanowcza i powiedziała albo wódka albo ona, błagał na kolanach zeby go nie odtracała, dała mu druga szanse i facet jak obiecał tak słowa dotrzymał, przestał pic, takze czasem warto dawac druga szanse, jesli ktos naprawde kocha i chce sie zmienic na lepsze to mysle ze jest to w stanie zrobic

Gość sporo
dał ktoś druga szanse partnerowi ?

Gość regola
pytasz obcych ludzi czy wybaczyc facetowi? przeciez nie obcy a ty bedziesz musiala sie borkac potem z ew dobrym czy zlym wyborem

Gość regola
jakby mnie obraził wulgaryzmem, dałabym 3 szanse rękoczynem raz bym podarowała zdrady bym nie podarowała ani razu

Gość dziś na pomarańczowo
gdybym spotkała mojego eksa za powiedzmy 2-5 lat i oboje bylibyśmy samotni, on by chciał spróbować raz jeszcze i faktycznie widziałabym, że się zmienił, to chyba bym zaryzykowała. w końcu raz już dostałam od niego kosza, myślę, że w razie czego drugiego też bym przeżyła. natomiast gdyby mi wyskoczył po miesiącu z tekstem, że on wszystko sobie przemyślał, zrozumiał (w międzyczasie zapewne bzykając jakieś laski dla zabicia czasu lub szukając nowej ukochanej :P ) raczej posłałabym do diabła. po miesiącu to można najwyżej nieco ochłonąć po nieudanym związku, a nie zrozumieć. zrozumienie przychodzi po dłuższym czasie.

Gość obojetne3
no np ja... prawie zradziłam... dowiedział się o wszystkim rozeszliśmy się na 24 h wróciliśmy bo nie umieliśmy żyć bez siebie - wybaczył zrozumieliśmy wszystko a teraz bedzie mi sie oswiadczac na urodziny;) Podsłyszałam;D Więc w sumie happy end w chooj. A dlaczego prawie zdradzilam? Bo nie moglam. Dlaczego wogole o tym pomyslalam? A no dlatego ,ze nie adorował mnie jak kiedys... takie tam przyzwyczajenie i zmuła... Błędy otwierają oczy szerzej. :)))

Gość wszyscy popelniamy bledy,mozna
dac szanse a jak nie wyjdzie przynajmniej bedziemy wiedzieli czy bylo warto ja tez dalam komus szanse facet mnie nie traktowal tak jak powinien, w koncu gdy zrozumial ze moze mnie naorawde stracic zmienil sie na lepsze, stara sie, jest czulym i kochanym facetem :)