Gość fuyf Napisano Kwiecień 21, 2013 LIPOLIZA INIEKCYJNA czy ktoś stosował? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość teywryry Napisano Kwiecień 21, 2013 no Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fuyf Napisano Kwiecień 21, 2013 no i ? jakie efekty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość teywryry Napisano Kwiecień 21, 2013 7 tygodni po pierwszym razie - zero efektow za 2 tyg ide znowu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fuyf Napisano Kwiecień 21, 2013 Jeśli mogę spytać jaka jest twoja waga i wzrost.Ja mam 168cm i 62 kg nie mam nie wiadomo jakiego brzuszka ale po ciązy tj.12 lat pozostała taka mała oponka i zastanawiam się właśnie nad tym zabiegiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fuyf Napisano Kwiecień 21, 2013 Jeszcze jedno ile taki koszt bo u mnie 350zł za 50ml czyli chyba tragedii nie ma :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość teywryry Napisano Kwiecień 21, 2013 ja mialam na co innego jedna ampulka nie pamietam ile ml ale koszt 250 zl substancja dermostilan Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość teywryry Napisano Kwiecień 21, 2013 *dermastabilon sorry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fuyf Napisano Kwiecień 21, 2013 to ostatnie pytanko jak z bólem czy tam gdzie miałas podawany zastrzyk było jakieś znieczulenie?i jak z bólem po zabiegu serdecznie dziekuje za odpowiedzi pozdrawaim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość teywryry Napisano Kwiecień 21, 2013 bez znieczulenia ok. 10 wkluc jedna strzykawka na poczatku nie bolalo, po paru wkluciach strzykawka sie stepila i zaczelo troche bolec ale da sie wytrzymac :D gorsze katusze przechodzilam przy depilacji laserowej :D na sam koniec pani dr wmasowala mi w to miejsce zel chlodzacy co troche pomoglo na pieczenie no a opuchlizna zeszla po 4 dniach i od tamtej pory nic nie ruszylo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość teywryry Napisano Kwiecień 21, 2013 po zabiegu bol jak przy zakwasach po paru dniach przechodzi ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fuyf Napisano Kwiecień 21, 2013 Jeszcze raz dziekuje w takim razie umówię sie na zabieg :) choc musze odczekać z tydzień bo podobno w czasie miesiączki nie wykonują zabiegu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kinga Napisano Sierpień 31, 2019 Ja na pozbycie się tłuszczu z brzucha zrobiłam zabieg lipolizy iniekcyjnej. Zabieg bardzo bezpieczny i pod znieczuleniem miejscowym. Dzięki niemu pozbyłam się nadmiaru niechcianej tkanki tłuszczowej z brzucha. Mogę polecić klinikę w której wykonano mi zabieg Dr Paradowska Klinika Medycyny Estetycznej w Krakowie https://drparadowska.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grazynkaa 0 Napisano Kwiecień 13, 2021 lipolizę laserową wykonują w Elite,koszty dośc wysokie oczywiście w zależności od wybranej partii ciała,ale... efekty mega. nacięcia są niewielkie, nie tak jak w przypadku standardowej liposukcji. Takze blizn po jakimś czasie w ogole nie widać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach