Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ukryta łajza

to nie prawda,że zdrady wychodzą na jaw.

Polecane posty

Gość ukryta łajza

zdradzam żonę niemal od początku naszego związku,czyli już 16 lat,przez moje łóżko przewinęło się baardzo dużo kobiet a żona niczego sie nigdy nie domyśliła,ufa mi i chwali mnie przy ludziach :) nie zaraziłem się żadną chorobą,wszystko jest idealnie :D ważne by nie wdawać się w romanse z koleżankami żony,wtedy żona jeszcze bardziej będzie ufać widząc że jej mąż nie uległ pokusie atrakcyjnych przyjaciółek ;) ważne też by nie chwalić się kumplom dyskrecja to podstawa :classic_cool:

Gość masz powód do dumy
widzisz jaki jesteś yntelygent ;/ umiesz oszukać żonkę .... a może ona robi to samo i daje dupskjo wszsytkim facetom wokół :)

Gość ukryta łajza
no mam powód do dumy,moje życie jest świetne,żonka poprasuje,ugotuje a i seks z nią nadal dobry po tylu latach a obok odświeżające przygody na boku,innego rodzaju seks,ekscytacja świeżym młodym ciałem,żyć nie umierać :) kobietki mnie rozpieszczają :D a moja żona nie ma czasu na kochanków ani potrzeby bo ja ją zaspokajam :) ona jest monogamistką jak większość kobiet a ja urodzony łowca,zdobywca,każdy prawdziwy samiec poligamię ma we krwi nie oszukujmy się drogie panie :) ale kto tam ją wie :D może miała jakiegoś ogiera :D nawet jeśli to nieważne,bo sam nie jestem święty a to sie przecież nie wymydli

"ona jest monogamistką jak większość kobiet" ­ raczej urodzoną aktorką jak większość kobiet :) żebyś tylko sufitu rogami nie porysował, buhaju :D

Gość ukryta łajza
a gdzie ja napisałem że jej nie kocham? :O nie wiesz że miłośc i seks to dwie różne sprawy? przecież ona nie wie o tych zdradach więc jest szczęsliwa ze mną jednak to ją wybrałem na żonę a nie pozostałe wiem,że ją by mogły zaboleć te skoki w bok to i milczę przecież taka jest miłość męzczyzn ukrywamy zdrady bo wiemy że kobiety mają niezdrową obsesję na punkcie monogamii i że niby seks i miłośc to jedno

Gość i vice
do czasu dzbanek wode nosi. pewnego dnia sie obudzisz i nie bedzie teleranka a twoja ronia spocznie w pelnym basenie, ktorego nikt nie bedzie chciał opróżnić

Gość gimgowno znowu
jest szczęsliwa ze mną jednak to ją wybrałem na żonę a nie pozostałe" 1 szczescie jak sflaczaly choj :D a tak w ogole 1/10

Gość chwalisz się czy żalisz ? ;p;p
jaka jest najczęstrza wada postawy żonatych mężczyzn? Dupa na boku ://

Gość ROMAN1975
żal mi twojej żony mieć pod dachem takiego chama. ciekaw jestem czym sobie zasłużyła na takiego kretyna.

gdybys ja kochal, to przez mysl nie przeszla by ci inna panienka... ja jej wspolczuje..

Gość ROMAN1975
nie rozumie takich facetów jak ty miec wszystko w domu i szukać jakies scierwa na boku.

Gość ukryta łajza
tak tak,takie jest ograniczone myslenie kobiet nie wiecie jak myślą mężczyźni my kochamy inaczej niż wy nasza miłość nie bywa aż tak wyłączna,a już na pewno nie wiążemy seksu z tylko jedną osobą,to by było nienaturalne

Gość a jjaaaaa
To ja napiszę Ci , że moja znajoma ma paru kochanków na boku w tym przyjaciół męża , a on ją wychwala przy nas :) i jest z niej dumny , że ona od zawsze taka czysta była a inne kobiety to do jednego wora . Powiem Ci , że ciężko powstrzymać śmiech pstrząc na niego w takim momencie :D

Gość i tacy faceci jak autor
od zawsze mają dziewczynę później żonę, pełną rodzinę i na takich kobiety lecą a porządny facet kończy żyjąc samotnie

za taka milosc to ja podziekuje, jestes zwyklym scierwem ktore jest z nia z braku laku czy innych powodow, skoro nie akceptujesz jej w 100% i musisz szukac na boku to jest czego wspolczuc, po chuj tu piszesz nie wiem, chwalic nie ma sie czym, czyzby wyrzuty sumienia gryzły? czy moze znudzona babka prowo pisze?:)

Gość do po prostu żaby
a tak w ogóle to masz te 2/10 i będziesz mógł się masturbować z radości do końca wieczoru, mitomanie 10/10

Gość Eileene
Niektóre zdrady wychodzą na jaw, inne nie. To, że przez 16 lat Twoje nie wyszły jeszcze o niczym nie świadczy. Daleka jestem od potępiania Cię, wolę takiego faceta niż jednego z tych szczerze przekonanych, że są "porządni" a tak naprawdę chodzi o to, że po prostu nikt ich nie chce.

Gość prowo nie godne mnie
No fajnie, i musiałeś oczywiście przylecieć pochwalić się tym na forum. Wymyśl coś ciekawszego

wiekszych bredni nie slyszalam hahaha "zona jest monogamistka" kon by sie usmial:D moja znajoma, wielka domatorka, matka polka, "monogamistka" zachowywala sie prawie jak zakonnica, rodzinna z mezulkiem na spacery, do kosciolka do tesciow... az pewnego dnia ktos ja zobaczyl z innym, bylo tlumaczenie ze to kolega i tak z kolega poszla w dluga:) a po tym sie okazalo ze dawala nawet kilku kolegom meza:D:D:D dlatego zamiast autorze tu pisac i chwalic sie swoimi podbojami i wychwalac zonke, upewnij sie:P

Gość trasasa
prowo, next