Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdbhae

co to oznacza?

Polecane posty

Gość fdbhae

Witam. Ostatnią @ miałam 19.03 która wystąpiła dopiero w 40 dc i w tym dniu zaczęłam brać tabletki anty ale zapomniałam o trzech albo czterech. Ostatnią wzięłam 7.04 a 11.04 dostałam @ jednodniową. Wieczorami boli mnie głowa i mam nabrzmiały brzuch. Co mam o tym myśleć? Proszę o pomoc!

Gość fdbhae
Pomoże ktoś?

Gość a jak Ci mamy pomoc?
zrob test, idz do ginekologa. Nikt przez neta nie "zobaczy", czy zaszlas w ciaze :o

Gość fdbhae
Może ktoś miał podobna sytuacje a do gina musze czekać 2 tyg.

Gość a jak Ci mamy pomoc?
dziewczyno, opuscilas kilka pigulek, nawet sama nie wiesz ile, mogla wrocic owulacja, a w wyniku tego moglas zajsc w ciaze. Nikt Ci jednak nie odpowie na pytanie - czy na pewno do tego doszlo? Nie ma rady, musisz poczekac do wizyty y ginekologa. Nawet dobrze, ze dopiero za dwa tyg, bedzie jej wynik pewny.

Gość marryjuana
Po co podbijasz temat? Wszystko już zostało powiedziane.

Gość marryjuana
Jeżeli współżyłaś w tym czasie, to jak najbardziej możesz być w ciąży, zwłaszcza, jeśli zapomniałaś tabletek w pierwszym lub w drugim tygodniu ich brania. Jeśli nie współżyłaś, to nie jesteś w ciąży. Nic więcej tu nie można powiedzieć. W terminie spodziewanej miesiączki zrób sobie test z moczu lub badanie krwi. A na następny raz pamiętaj, że każda pominięta tabletka (a co dopiero cztery!) niesie za sobą ryzyko zajścia w ciążę.